Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

Terrasstoelen voor je zaak kopen

Welke stoelen heb je nodig voor een horecazaak uit te baten?

Voor een horecazaak met een terras zijn er verschillende soorten terrasstoelen beschikbaar waaruit je kan kiezen. Enkele opties zijn:

Kunststof terrasstoelen zijn zijn licht van gewicht en vaak stapelbaar, gemakkelijk te reinigen en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Kunststof terrasstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, van modern tot klassiek.

Aluminium terrasstoelen zijn duurzaam en licht van gewicht. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Aluminium terrasstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Houten terrasstoelen zijn robuust en hebben een natuurlijke uitstraling. Houten stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout en afwerkingen, van teak tot acacia en eiken.

Rotan terrasstoelen zijn gemaakt van gevlochten rotan en hebben een natuurlijke uitstraling. Deze stoelen zijn licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen.

Om de juiste terrasstoel te kiezen, moet je rekening houden met verschillende factoren, zoals de stijl van je zaak, het budget en de gewenste uitstraling van je terras. Het is ook belangrijk om te letten op de kwaliteit en duurzaamheid van de stoelen, zodat ze lang meegaan en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Kortom, er zijn verschillende soorten terrasstoelen beschikbaar voor horecazaken, van kunststof en aluminium tot hout en rotan. Door rekening te houden met de stijl van je zaak en de gewenste uitstraling van je terras, kan je de perfecte terrasstoelen kiezen om je gasten comfortabel te laten genieten van hun bezoek.

Ontdek ons aanbod terrasstoelen

Waarom zou je de terrasstoelen bij WEBA aankopen?

WEBA staat al jaren garant voor een goede kwaliteit tegen een lage prijs. Zo hou je de inrichting van je kantoor betaalbaar.

We werken samen met gekende Belgische en Europese leveranciers of gaan lange termijnsamenwerkingen aan voor het importeren van meubelen. Door die lange samenwerkingen kunnen we een uitstekende service garanderen.

Verder kan je tegen betaling de meubels ook door onze chauffeurs laten monteren. Op die manier hoef je zelf geen tijd te investeren in het monteren van jouw kantoormeubelen.

Heb je nog oude kantoormeubelen staan? Ook die kunnen wij terug meenemen.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor het inrichten van jouw bedrijf, kantoor, horecazaak,… We helpen graag verder!

b2b@weba-gent.be

b2b@weba-deinze.be

b2b@weba-mons.be