Kantoorstoelen

Producten 1-48 van 56

56 producten
  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Producten 1-48 van 56

  56 producten
   Van hoog naar laag sorteren
   per pagina

   Kantoorstoelen – Ontdek alle soorten stoelen

   Het is niet ongebruikelijk om op het werk of thuis acht uur per dag te zitten, waardoor de keuze van een bureaustoel des te belangrijker is. De stoel moet het mogelijk maken om op een gezonde en rugvriendelijke manier te zitten.

   Voor lange werkdagen vind je in onze webwinkel bureaustoelen met aangepaste instelmogelijkheden, handige functies en optimaal zitcomfort. Of je nu op zoek bent naar een design bureaustoel, of een bureaustoel zonder wielen. Bij Weba vind je ongetwijfeld waar je naar op zoek bent.

   Op elke werkplek is een comfortabele en passende bureaustoel absoluut noodzakelijk

   Als je te veel tijd doorbrengt met zitten, kun je op den duur last krijgen van rugproblemen. Het probleem is hier niet zozeer een gebrek aan zitcomfort, het betreft vooral een gebrek aan activiteit. De spieren en tussenwervelschijven zitten vaak in dezelfde positie als in een constante, stijve zithouding. Krampen, problemen met de bloedsomloop, en een slechte houding kunnen hier allemaal het gevolg van zijn. Een degelijke ergonomische bureaustoel die bedoeld is om lang te zitten, gaat dit effect tegen door meer bewegingsmogelijkheden te bieden.

   Het is belangrijk een stoel te kiezen die de inrichting van je werkplek aanvult

   Misschien geef je de voorkeur aan een stoel met een meer conventionele uitstraling of een die een jeugdige en actuele sfeer uitstraalt. De bureaustoelen die in kantoren, vergaderzalen en pauzeruimtes gebruikt, kunnen de toon voor je werkplek helpen zetten. Hetzelfde geldt voor de juiste bezoekersstoel in de wachtruimte.

   Een andere overweging is de afwerking: wil je een stoffen of een leren stoel? Leer is aantrekkelijker, beter bestand tegen morsen, gemakkelijker schoon te maken, en in bepaalde opzichten aangenamer. Een leren stoel functioneert goed als vintage bureaustoel. Een stoffen stoel van hoge kwaliteit is daarentegen vaak minder prijzig en presteert beter bij warm weer.

   Het juiste bureau, de juiste ergonomische stoelen en de juiste accessoires maken het verschil op je werkplek, van afmetingen en materiaal tot ergonomie en esthetiek.

   Je zult waarschijnlijk veel tijd doorbrengen in je nieuwe bureaustoel

   De stoel is van cruciaal belang voor de ergonomie van de werkplek, of het beschermen van het lichaam tegen de gevolgen van langdurig zitten. Bedenk welke functies voor jou het meest essentieel zijn voordat je iets koopt.

   Bekleding die zowel comfortabel als stijlvol is, rugleuningen die ergonomisch ontworpen zijn en in hoogte verstelbaar zijn en een eenvoudige traploze verstelling van de zithoogte? Dit zijn allen kenmerken van onze bureaustoelen, die vanzelfsprekend ook goed gebruikt kunnen worden als gamestoelen.

   Traditionele stoelen kunnen je ruggengraat belasten

   Wat op den duur kan leiden tot een slechte houding en een verhoogd risico op rugklachten. De ergonomische stoelen van WEBA passen zich helemaal aan je lengte en werkruimte aan, en zorgen ervoor dat je in de meest comfortabele houding blijft zitten.

   WEBA heeft een grote keuze aan bureaustoelen. We staan bekend om onze uitstekende service en vrijblijvende garantie. We hebben bezoekersstoelen, conferentie- en vergaderstoelen, en ook ergonomische bureaustoelen.

   Wil je de stoel toch eens in het echt bekijken? Kom langs in een van onze meubelwinkels in Gent, Deinze, of Bergen, en wie weet stap je wel naar buiten met een set gloednieuwe stoelen voor een mooie prijs.