Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

Horeca stoelen kopen

Welke stoelen heb je nodig voor een horecazaak uit te baten?

Je gaat een horecazaak runnen maar wat heb je eigenlijk allemaal nodig aan meubels? Naast een goed humeur en een flinke dosis doorzettingsvermogen, zijn er natuurlijk ook stoelen nodig om je gasten op hun gemak te stellen.

Om te beginnen, heb je restaurantstoelen nodig. Deze zijn de standaardstoelen voor elke horecagelegenheid. Ze zijn stevig, comfortabel en komen in verschillende ontwerpen en materialen. Denk aan hout, metaal, leer en stof. Kies iets wat past bij de stijl van je zaak en waar je gasten lekker op kunnen zitten.

Als je een bar of café hebt, wil je ook café barkrukken hebben. Deze stoelen hebben vaak een hogere zitting en een rugleuning die iets naar achteren helt. Zo kunnen je gasten lekker onderuitzakken terwijl ze hun favoriete drankje nuttigen.

En wat dacht je van horeca banken? Deze zijn super gezellig en bieden veel zitplaatsen. Ideaal als je met een grotere groep bent. Kies een leuke stof of leer om het interieur van je zaak nog gezelliger te maken.

Lounge stoelen zijn ook een must-have voor de meer relaxte sfeer. Hier kun je heerlijk in wegzakken terwijl je wacht op je bestelling of gewoon even wilt chillen.

En last but not least: vergeet de buitenstoelen niet. Want zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan op een zonnige dag buiten zitten? Kies iets weersbestendigs en comfortabels, en vergeet niet om af en toe een kussentje of een fleecedekentje neer te leggen voor de gezelligheid.

Oké, nu weet je alles wat je moet weten over het kiezen van de juiste zitmeubelen voor je horecazaak. Succes met de opening en zorg dat je klanten lekker zitten. En wie weet, misschien krijg je wel een goede recensie als beloning voor je goede smaak in meubels.

Waarom zou je de horecastoelen bij WEBA aankopen?

WEBA staat al jaren garant voor een goede kwaliteit tegen een lage prijs. Zo hou je de inrichting van je kantoor betaalbaar.

We werken samen met gekende Belgische en Europese leveranciers of gaan lange termijnsamenwerkingen aan voor het importeren van meubelen. Door die lange samenwerkingen kunnen we een uitstekende service garanderen.

Verder kan je tegen betaling de meubels ook door onze chauffeurs laten monteren. Op die manier hoef je zelf geen tijd te investeren in het monteren van jouw kantoormeubelen.

Heb je nog oude kantoormeubelen staan? Ook die kunnen wij terug meenemen.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor het inrichten van jouw bedrijf, kantoor, horecazaak,… We helpen graag verder!

b2b@weba-gent.be

b2b@weba-deinze.be

b2b@weba-mons.be