Klik hier voor corona info.

 • Levering in heel België
 • 10000 producten op voorraad
 • Open op zon- en feestdagen

Boxsprings

Producten 1-48 van 123

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Producten 1-48 van 123

   Van hoog naar laag sorteren
   per pagina

   Boxsprings van WEBA staan garant voor een perfecte nachtrust

   Een boxspring is een populair slaapsysteem dat garant staat voor een ultiem slaapcomfort! Op onze webshop vind je een ruim assortiment aan boxsprings en bedboxen terug. Deze kan je meteen bestellen en thuis laten leveren of afhalen in één van onze winkels.

   Twijfel je of wil je graag een aangepast model met andere stoffering, type matras, andere poten of nog zoveel meer? Kom dan naar onze winkels in Gent, Deinze of Mons waar er een nóg groter aanbod op jou staat te wachten!

   Onze slaapadviseurs zullen je met veel plezier uitleggen wat de specifieke voordelen van de verschillende boxsprings zijn. Bij WEBA heb je keuze uit diverse merken zoals Velda, Beka, Auping of Skagen Beds.

   Boxspring of bedbox?

   Een boxspring is opgebouwd uit een gestoffeerde box met een bonell- of pocketveren kern. Hierop komt dan volgens persoonlijke voorkeur een witte matras of een gestoffeerde matras (in hetzelfde kleur van de box) in combinatie met een topper.

   Bonellveren: Dit zijn zandlopervormige veren die onderling met elkaar verbonden zijn. Dit systeem wordt het erg vaak gebruikt aangezien het prijsgunstig is maar toch een kwalitatieve ondersteuning biedt.
   Pocketveren: Dit zijn tonvormige, individueel verpakte en los van elkaar bewegende veren. Dit systeem biedt een zeer goede, gedetailleerde ondersteuning aan het lichaam.

   Bij een boxspring liggen er dus als het ware 2 matrassen op elkaar die zorgen voor een dubbele vering.

   Een bedbox is ook opgebouwd uit een gestoffeerde box, maar dan met harde vaste houten latten als steunvlak. Hierop wordt een gestoffeerde matras gelegd eventueel in combinatie met een topper. Door het uitblijven van een bonell- of pocketveren kern, is de bedbox meestal goedkoper dan een boxspring.