Boxsprings

Producten 1-48 van 194

194 producten
  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Producten 1-48 van 194

  194 producten
   Van hoog naar laag sorteren
   per pagina

   Wat is een boxspring?

   Wat is een boxspring?

   Een boxspring is een populair slaapsysteem gemaakt van een gestoffeerde box waar bonell- of pocketveren in de kern verwerkt zitten. 
   Hierop komt dan een matras. Naar je eigen voorkeur kan je kiezen voor een witte matras, of een matras in dezelfde kleur als de box. 
   Daarop komt dan een topper. Bij een boxspring liggen er dus als het ware twee matrassen op elkaar die zorgen voor een dubbele vering. Hallo zalig slaapcomfort! 
   Weet je niet goed welke boxspring je moet kiezen? Begin alvast met het lezen van onze handige boxspring gids, met alle info die je nodig hebt om jouw ideale boxsping te kopen.  

   Hoe kies je de juiste boxspring? 

   Om een boxspring te kopen ben je bij WEBA aan het juiste adres. We hebben heel wat verschillende merken zoals Velda, Beka of Skagen Beds. 
   Beslis eerst en vooral hoe groot je boxspring mag zijn. Voor tweepersoons boxsprings is 160 x 200cm een van de meest gezochte maten. 
   Als je een kleine slaapkamer of studio hebt, maar wel een comfortabele boxspring wil, kan je ook een minder breed twijfelaar boxspring model kiezen van bijvoorbeeld 140x200cm.
   Boxsprings zijn niet enkel tweepersoonsbedden. We hebben ook een mooi gamma aan boxsprings voor 1 persoon! Deze zijn dan 90cm of 120cm breed. 

   Boxsprings met opbergruimte, mag het wat meer zijn?

   Een boxspring hoeft niet enkel comfortabel en mooi te zijn, we houden ook van een praktisch bed! Een boxspring met lades of opbergruimtes is ideaal om bijvoorbeeld extra beddengoed in op te bergen. 
   Ben je een bingewatcher, dan is een boxspring met tv-lift waarschijnlijk het perfecte bed voor jou! 

   Elektrische boxsprings, geen overbodige luxe. 

   Een elektrische boxspring is ideaal als je wat rechter in bed wil zitten om nog wat te lezen of om makkelijker uit bed te stappen als je hulpbehoevend bent. Een bed dient al lang niet meer om enkel in te slapen. Wie houdt er niet van om nog even te lezen of een serie te kijken voor het slapengaan?

   Met een stijlvolle boxspring stap je altijd met het juiste been uit bed! 

   Niet enkel de grootte en de functionaliteit van je boxspring bed is belangrijk. Het oog wil ook wat. Boxsprings zijn in heel wat kleuren en materialen te vinden. 
   Of je nu eerder fan bent van een gestoffeerde boxspring, of een in leer, een boxspring in zwart, grijs of liever blauw, bij WEBA vind je ongetwijfeld een boxspring naar jouw smaak! 

   Wat is het verschil tussen een boxspring en een bedbox?

   Een bedbox is ook opgebouwd uit een gestoffeerde box, maar dan met harde, vaste latten in hout als steunvlak, in plaats van de veren kern. Hierop wordt een gestoffeerde matras gelegd, eventueel in combinatie met een topper. Door het uitblijven van een bonell- of pocketveren kern is een bedbox meestal goedkoper dan een boxspring.

   Boxspring kopen?

   Ben je helemaal overtuigd dat je een boxspring wil, maar twijfel je over de kleur of het type matras? Kom zeker eens een kijkje nemen in onze winkels van Gent, Deinze of Mons waar een nóg groter aanbod op je staat te wachten! 

   In januari en juli kan je ook boxsprings in solden kopen bij WEBA.