Onze coronamaatregelen: meer info

Boxsprings

Producten 1-48 van 187

187 producten
  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Producten 1-48 van 187

  187 producten
   Van hoog naar laag sorteren
   per pagina

   Boxsprings van WEBA staan garant voor een perfecte nachtrust

   Een boxspring is een populair slaapsysteem dat garant staat voor een uitzonderlijk slaapcomfort. Op onze webshop vind je alvast een ruim assortiment aan boxsprings en bedboxen terug. Die kan je met enkele klikken bestellen en thuis laten leveren of afhalen in één van onze winkels.

   Boxspring of bedbox?

   Een boxspring is opgebouwd uit een gestoffeerde box met een bonell- of pocketveren kern. Hierop komt dan volgens persoonlijke voorkeur een witte matras of een gestoffeerde matras (in dezelfde kleur als de box) in combinatie met een topper. Bij een boxspring liggen er dus als het ware twee matrassen op elkaar die zorgen voor een dubbele vering.

   Bonellveren: Dit zijn zandlopervormige veren die onderling met elkaar verbonden zijn. Dit systeem wordt heel vaak gebruikt, aangezien het prijsgunstig is en een kwalitatieve ondersteuning biedt.

   Pocketveren: Dit zijn tonvormige, individueel verpakte en los van elkaar bewegende veren. Dit systeem biedt een zeer goede, gedetailleerde ondersteuning aan het lichaam.

   Een bedbox is ook opgebouwd uit een gestoffeerde box, maar dan met harde, vaste latten in hout als steunvlak. Hierop wordt een gestoffeerde matras gelegd, eventueel in combinatie met een topper. Door het uitblijven van een bonell- of pocketveren kern is een bedbox meestal goedkoper dan een boxspring.

   Boxspring kopen?

   Bij WEBA heb je keuze uit diverse merken zoals Velda, Beka, Auping of Skagen Beds. Onze slaapadviseurs zullen met veel plezier toelichten wat de specifieke voordelen van de verschillende boxsprings zijn en jou helpen kiezen voor het bed van je dromen.

   Twijfel je of wil je graag een aangepast model met andere stoffering, een ander type matras, andere poten of nog zoveel meer? Kom dan naar een van onze winkels in Gent, Deinze of Mons waar een nóg groter aanbod op jou staat te wachten!