Klik hier voor corona info.

  • Levering in heel België
  • 10000 producten op voorraad
  • Open op zon- en feestdagen

Eetkamersets

40 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

40 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Eetkamerset kopen?

De eetkamer is veelal 1 van de belangrijkste plaatsen in huis. Hier wordt, soms meer dan in eender welke andere ruimte in huis, veel tijd doorgebracht met het gezin. Een plaats waar je zoveel tijd doorbrengt, vraagt uiteraard om een interieur volledig naar jouw goesting en smaak.

Prachtige eetkamermeubelen

Bij WEBA bieden we een ruime keuze aan eettafels, eetkamerstoelen, dressoirs, vitrinekasten en meer in alle mogelijke stijlen en kleuren aan een voordelige prijs. Met onze eetkamersets hebben we reeds enkele mooie combinaties voor jou in de aanbieding.

Misschien ben je wel fan van de landelijke look of toch liever iets klassieker?

De meeste van onze eetkamersets zijn voor 4 of 6 personen maar je kan gerust nog extra stoelen apart toevoegen als je dat wil.

Herinneringen maken met familie en vrienden tijdens een heerlijk diner of liever een gezelschapsspel spelen met het hele gezin? Een eetkamerset van WEBA biedt het perfecte decor voor elke gelegenheid en lost alle verwachtingen in.

Nog twijfels?

Vind je jouw eetkamerset niet in onze webshop en toch liever eerst een kijkje nemen? Laat je inspireren in één van onze winkels en bekijk daar het volledige aanbod!