Eetkamersets

40 producten

40 producten
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

40 producten

40 producten
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Eetkamerset kopen?

Herinneringen maken met familie en vrienden tijdens een heerlijk diner of een gezelschapsspel spelen met het hele gezin, een eetkamerset van WEBA vormt het perfecte decor voor elke gelegenheid.

De eetkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis. Hier wordt meestal veel tijd doorgebracht met je familie en bezoek, vaak meer dan in de andere kamers. Een plaats waar je zoveel tijd spendeert, vraagt uiteraard om een interieur volledig naar jouw smaak.

In januari en juli kan je ook eetkamersets in solden kopen

Prachtige eetkamermeubelen

Bij WEBA bieden we een ruime keuze aan eettafels, eetkamerstoelen, dressoirs, vitrinekasten en meer. Al deze meubelen vind je terug in een brede waaier aan stijlen, kleuren en materialen, en dit alles aan een voordelige prijs.

Misschien ben je wel fan van een landelijke, rustieke look of gaat je voorkeur uit naar iets klassiekers, een industrieel interieur of Scandinavisch minimalisme. Met onze eetkamersets, al dan niet voorgemonteerd, hebben we alvast enkele mooie combinaties voor jou in de aanbieding.

De meeste van onze eetkamersets zijn bedoeld voor 4 of 6 personen, maar je kan gerust nog extra stoelen afzonderlijk toevoegen indien je dat wenst. Onze eetkamersets zijn bovendien erg interessant voor wie alleen gaat wonen en kunnen dus niet ontbreken in een starterspakket voor huisverlaters.

Nog twijfels?

Vind je jouw eethoek niet in onze webshop of neem je liever eerst een kijkje? Laat je inspireren in één van onze winkels in Gent, Deinze of Mons en bekijk daar het volledige aanbod!