Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

Dossierkasten

Dossierkasten zijn kantoorkasten die specifiek zijn ontworpen om dossiers op te bergen. Ze zijn meestal gemaakt van metaal of hout en hebben vaak één of meer lades waarin hangmappen kunnen worden geplaatst. Deze hangmappen kunnen vervolgens worden gebruikt om papieren documenten te ordenen en op te slaan.

Dossierkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt. Ze kunnen worden ingedeeld op basis van het aantal lades dat ze hebben, variërend van kleine eenlaagse kasten tot grotere kasten met vier of vijf lades. Sommige dossierkasten hebben ook een afsluitbare functie om vertrouwelijke documenten veilig te houden.

Dossierkasten zijn een populaire keuze voor kantoren omdat ze gemakkelijk toegankelijk zijn en een effectieve manier bieden om documenten te ordenen en op te slaan. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Als je op zoek bent naar een kast om uw papieren dossiers te organiseren en op te bergen, dan is een dossierkast een goede optie om te overwegen.

Kies voor je dossierkasten een betrouwbare partner als WEBA. Neem vandaag nog contact op om te zien hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van de perfecte werkomgeving voor jouw bedrijf.

b2b@weba-gent.be

b2b@weba-deinze.be

b2b@weba-mons.be

Waarom zou je de dossierkasten voor je bedrijf bij WEBA aankopen?

WEBA staat al jaren garant voor een goede kwaliteit tegen een lage prijs. Zo hou je de inrichting van je kantoor betaalbaar.

We werken samen met gekende Belgische en Europese leveranciers of gaan lange termijnsamenwerkingen aan voor het importeren van meubelen. Door die lange samenwerkingen kunnen we een uitstekende service garanderen.

Verder kan je tegen betaling de meubels ook door onze chauffeurs laten monteren. Op die manier hoef je zelf geen tijd te investeren in het monteren van jouw kantoormeubelen.

Heb je nog oude dossierkasten staan? Ook die kunnen wij terug meenemen.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor het inrichten van jouw bedrijf, kantoor, horecazaak,… We helpen graag verder!