Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

Hoe kan ik de wachtzaal van mijn bedrijf inrichten?

De inrichting van je wachtzaal is afhankelijk de grootte van de ruimte, het type bedrijf en het budget dat beschikbaar is. Hierbij enkele algemene tips die je helpen bij het inrichten van de wachtzaal van jouw bedrijf:

  1. De wachtzaalstoelen moeten comfortabel zijn zodat bezoekers ontspannen kunnen zitten. Kies stoelen die passen bij de uitstraling van jouw bedrijf en die ook duurzaam zijn.
  2. Zorg voor voldoende verlichting in de wachtzaal. Overweeg om zachte verlichting te gebruiken om een ontspannen sfeer te creëren.
  3. Decoreer de wachtzaal met stijlvolle en interessante objecten die bijdragen aan de uitstraling van jouw bedrijf. Decoratieve accessoires kunnen de ruimte opvrolijken.
  4. Biedt een selectie van tijdschriften, boeken of kranten aan die geschikt zijn voor jouw doelgroep. Dit kan helpen om bezoekers af te leiden tijdens het wachten.
  5. Overweeg om een televisie of muziekinstallatie te plaatsen om bezoekers te vermaken tijdens het wachten.
  6. Biedt gasten de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis Wi-Fi, zodat ze hun telefoon of laptop kunnen gebruiken terwijl ze wachten.
  7. Gebruik geurkaarsen om een ontspannen sfeer te creëren en onaangename geuren te maskeren.

Door deze tips te gebruiken kun je een wachtzaal inrichten die niet alleen comfortabel is voor bezoekers, maar ook bijdraagt aan de uitstraling en het imago van jouw bedrijf.

Kies voor de inrichting van de wachtruimte van je bedrijf voor een betrouwbare partner als WEBA. Neem vandaag nog contact op om te zien hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van de perfecte werkomgeving voor jouw bedrijf.

b2b@weba-gent.be

b2b@weba-deinze.be

b2b@weba-mons.be

Waarom zou je de meubels voor je bedrijf bij WEBA aankopen?

WEBA staat al jaren garant voor een goede kwaliteit tegen een lage prijs. Zo hou je de inrichting van je kantoor betaalbaar.

We werken samen met gekende Belgische en Europese leveranciers of gaan lange termijnsamenwerkingen aan voor het importeren van meubelen. Door die lange samenwerkingen kunnen we een uitstekende service garanderen.

Verder kan je tegen betaling de meubels ook door onze chauffeurs laten monteren. Op die manier hoef je zelf geen tijd te investeren in het monteren van jouw kantoormeubelen.

Heb je nog oude kantoormeubelen staan? Ook die kunnen wij terug meenemen.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor het inrichten van jouw bedrijf, kantoor, horecazaak,… We helpen graag verder!