Wandtafels

26 producten

26 producten
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

26 producten

26 producten
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wandtafels - Ontdek alle tafels bij WEBA in de winkel of online

Ben je geïnteresseerd in een tafel die aan de muur gezet kan worden om ruimte te besparen? Deze handige tafels om ruimte te besparen zijn bijzonder indrukwekkend. Als het erom gaat de beperkte ruimte optimaal te benutten, is een wandtafel essentieel. Wandtafels zijn niet alleen praktisch, ook gaan ze, dankzij hun stijl, vaak perfect op in het interieur.

Wandtafels winnen het aan populariteit, en dat is niet voor niets

De populariteit van wandtafels is in de laatste jaren flink toegenomen, het is een trendy nieuwe meubeloptie in de moderne binnenhuisinrichting. Omdat ze zelfs in de krapste ruimtes geplaatst kunnen worden, zijn ze een handig ruimtebesparend alternatief voor een haltafel. Of je nu op zoek bent naar een landelijke tafel, een moderne tafel of een vintage tafel, bij WEBA zit je goed!

Wandtafels zijn nuttig in veel situaties, vooral wanneer je een beperkte hoeveelheid vierkante meters beschikbaar hebt. Een goede keuze om te overwegen in een eetkamer of woonkamer om plaats te geven aan decoratie en andere woonaccessoires.

Als je veel ruimte hebt maar je huis toch een avant-gardistische sfeer wilt geven, kun je overwegen een wandtafel te plaatsen. Ook binnenhuisarchitecten gebruiken wandtafels in hun interieurs. Wandtafels die er niet alleen mooi uitzien, maar waarmee je ook een aanzienlijke hoeveelheid ruimte kunt besparen, terwijl de sfeer van de kamer of het appartement waarin ze staan behouden blijft.

Kies je voor een houten wandtafel, een metalen tafel of een glazen tafel?

Er is niets dat kan tippen aan de natuurlijke schoonheid die hout heeft. Een tafel van rustiek hout is een fantastische keuze. Hoewel ze niet zo groot zijn als een keukentafel, zijn deze tafels toch perfect voor een stel of een gezin met maar een paar leden. Deze tafels zijn ideaal te combineren met onze stoelen.