Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

Kantinemeubelen voor het inrichten van de bedrijfskantine of –keuken

De bedrijfskantine kan je inrichten met behulp van verschillende meubelen en woonaccessoires om er een comfortabele en uitnodigende omgeving van te maken. Dit zijn onze musthaves onder de kantinemeubelen voor je bedrijfskeuken:

Tafels en stoelen zijn het belangrijkste meubilair die je nodig hebt in je kantine. Kies voor duurzame tafels en stoelen die passen bij de stijl van de ruimte en comfortabel zijn voor de gebruikers.

Naast tafels en stoelen kun je ook kiezen voor zetels en fauteuils als kantine meubilair om extra zitplaatsen te bieden of een gezellige zithoek te creëren. Deze kunnen ook worden gebruikt voor wachtruimtes.

Verlichting kan helpen om de sfeer te bepalen en de ruimte uitnodigender te maken. Zorg voor voldoende verlichting, maar kies ook voor een warme en gezellige sfeer.

Planten kunnen de kantine een groenere uitstraling geven en kunnen bijdragen aan een ontspannen sfeer. Kies voor planten die weinig onderhoud nodig hebben en passen bij de stijl van de ruimte.

Opbergkasten kunnen helpen om de kantine georganiseerd te houden en spullen uit het zicht te houden. Kies voor duurzame kasten die passen bij de stijl van de ruimte.

Om de ruimte op te vrolijken kun je ook decoratieve items toevoegen, zoals posters, schilderijen, foto's, en andere kunstwerken.

Hoe decoreer je de bedrijfsrefter?

Een bedrijfskeuken kan een gezellige en aantrekkelijke plek zijn om te lunchen of te pauzeren, als het op de juiste manier is ingericht en gedecoreerd.

  1. Kies voor een warme kleurenschema en verlichting om een gezellige sfeer te creëren. Vermijd te fel licht, maar zorg wel voor voldoende licht om de keuken veilig en functioneel te houden.
  2. Voeg decoratieve elementen toe aan de keuken, zoals planten, kunstwerken of decoratieve borden en schalen om de ruimte meer persoonlijkheid te geven. Gebruik ook een leuk tafelkleed en servetten voor de tafels.
  3. Zorg voor comfortabele kantine meubels zoals stoelen en tafels, zodat medewerkers kunnen genieten van hun pauze. Overweeg ook het plaatsen van comfortabele zitbanken of fauteuils om een lounge-achtige sfeer te creëren.
  4. Houd de keuken schoon en georganiseerd. Zorg ervoor dat de keukenapparatuur regelmatig wordt schoongemaakt en gereinigd, en dat de kasten en koelkasten regelmatig worden gecontroleerd op vervallen eten. Maak hiervoor goede afspraken met je medewerkers.
  5. Gebruik geurkaarsen of geurverspreiders in de keuken om een aangename geur te creëren. Ook het afspelen van muziek kan helpen bij het creëren van een gezellige sfeer.

Welke tafelopstellingen zorgen voor een gezellige bedrijfskantine?

Er zijn verschillende tafelopstellingen die je kunt overwegen bij het inrichten van een bedrijfsrefter.

  • Rechthoekige of vierkante tafels zijn geschikt voor grotere groepen en zijn eenvoudig te combineren om verschillende tafelopstellingen te maken. Ze zijn ook handig voor het plaatsen van dienbladen en bestek.
  • Ronde tafels zijn ideaal voor kleinere groepen en geven een informele sfeer aan de refter. Ze zijn ook handig voor het delen van gerechten en het voeren van groepsgesprekken.
  • Lange tafels zijn geschikt voor grotere groepen en kunnen een gemeenschappelijk gevoel creëren in de refter. Ze zijn ideaal voor bedrijven waar veel medewerkers tegelijkertijd lunchen. De tafels kunnen parallel of haaks op elkaar worden geplaatst.

Combineer verschillende tafelgroottes en vormen om een interessante en dynamische indeling te creëren. Zo kun je bijvoorbeeld een rechthoekige tafel combineren met een aantal ronde tafels om verschillende zitplaatsen te bieden. Gebruik niet alleen tafels maar creëer een ontspannen sfeer door hoeksalons of fauteuils toe te voegen aan de eetruimte. Zo kan je na het eten een ontspannen houding aannemen.

Ongeacht de tafelopstelling is het belangrijk om voldoende ruimte te bieden voor elke medewerker en om een aangename en comfortabele sfeer te creëren. Zorg ook voor voldoende afvalbakken en zorg ervoor dat de tafels regelmatig worden schoongemaakt.

Je bedrijfskantine richt je in met een betrouwbare partner als WEBA. Neem vandaag nog contact op om te zien hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van de perfecte werkomgeving voor jouw bedrijf.

b2b@weba-gent.be

b2b@weba-deinze.be

b2b@weba-mons.be

Waarom zou je de kantinemeubels voor je bedrijf bij WEBA aankopen?

WEBA staat al jaren garant voor een goede kwaliteit tegen een lage prijs. Zo hou je de inrichting van je kantoor betaalbaar.

We werken samen met gekende Belgische en Europese leveranciers of gaan lange termijnsamenwerkingen aan voor het importeren van meubelen. Door die lange samenwerkingen kunnen we een uitstekende service garanderen.

Verder kan je tegen betaling de meubels ook door onze chauffeurs laten monteren. Op die manier hoef je zelf geen tijd te investeren in het monteren van jouw kantoormeubelen.

Heb je nog oude kantoormeubelen staan? Ook die kunnen wij terug meenemen.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor het inrichten van jouw bedrijf, kantoor, horecazaak,… We helpen graag verder!