Nu solden bij WEBA tot -60% ! Klik hier ! 

Op zondag 21 juli zijn onze winkels en magazijnen in Gent en Deinze open van 10u tot 18u30. WEBA Mons (winkel + magazijn) is open van 14u tot 18u.

  • Levering in heel België
  • 10000 producten op voorraad
  • Winkels open op zon- en feestdagen

Levering

KLEINE PRODUCTEN MET PAKJESDIENST 

Al onze zendingen via de pakjesdienst worden momenteel verzonden over heel België voor € 4.95!

Kleine producten kunnen thuis geleverd worden via een pakjesdienst. Deze worden verstuurd van zodra je volledige bestelling beschikbaar is. 

Volgende artikelen passen in een klein pakje: 

Kleine pakjesdienstKleine pakjesdienstKleine pakjesdienst

Volgende artikelen passen in een groot pakje:

Grote pakjesdienstGrote pakjesdienstGrote pakjesdienst

Niet thuis wanneer de pakjesdienst langskwam? Geen probleem, de bezorgers laten een briefje achter. Hierdoor kan je zelf een tweede levering afspreken of je pakje zelf afhalen in een Pick-up Point in je buurt.

DPD

GROTE MEUBELEN MET MEUBELTRANSPORT

Ook grote meubelen kan je naar huis laten brengen. De datum wordt in overleg bepaald. Wij sturen je ten laatste de ochtend van de dag van levering een bericht met een tijdsframe.

Online bestellingen

De online bestellingen worden geleverd via drempelservice, door een externe logistieke partner, in heel België. De goederen worden geleverd op straatniveau, in de eerste ruimte na de voordeur.

De maximale kostprijs voor een levering via drempelservice bedraagt € 75 voor heel België.

Bestellingen in de winkel

We bieden extra service mogelijkheden voor bestellingen die in de winkel geplaatst worden.

In regio's dicht bij de winkels is het mogelijk om je bestelling op een verdieping te laten leveren en/of de producten te laten monteren. Je kan ons contacteren om voor jouw regio de exacte kosten te vernemen en om extra informatie te krijgen.

Hieronder een overzicht van de extra services die we kunnen aanbieden als je in een regio dicht bij één van de winkels woont. Tegen betaling van een meerprijs kunnen we volgende diensten aanbieden:

Montage
Als je dat wilt, monteren onze specialisten alles bij je thuis. Dan betaal je € 50 per uur per man. Interesse? Contacteer ons en we helpen je graag verder. Bel naar 09/277.07.77 of mail naar service@webasystems.be

Verdieping via Solid-lift
De vrachtwagens van WEBA zijn uitgerust met het SOLID-systeem die kunnen leveren tot en met de tweede verdieping. De meerprijs is € 10 per verdieping.
Het SOLID-systeem werkt tot een hoogte van 5,5 meter. De camion heeft 12 meter nodig om zich te parkeren en moet onder een voldoende groot raam kunnen staan. Op de foto hieronder zie je hoe het SOLID-systeem werkt.

 Solid

Verdieping via meubellift
Woon je hoog, in een appartement, dan kunnen we zorgen dat er op het moment van levering ook een meubellift aanwezig is. Dit kost € 115 bovenop de prijs van levering en dit tot en met de 8ste verdieping.

Verdieping via de trap
Indien Solid of meubellift niet mogelijk zijn, kunnen we de meubelen ook via de trap naar boven brengen voor € 25. Dit is wel enkel mogelijk voor slaapkamermeubelen tot een eerste verdieping.

Wens je meer informatie over al deze diensten, neem dan contact op en we geven je over dit alles meer informatie.
Bel naar 09/277.07.77 of mail naar service@webasystems.be.