Keukentafels

Producten 1-48 van 160

160 producten
  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Producten 1-48 van 160

  160 producten
   Van hoog naar laag sorteren
   per pagina

   Keukentafels - Bekijk alle tafels van WEBA nu in de winkel of online!

   Hoe krap of klein de keuken ook is, er moet altijd plaats zijn voor minstens één persoon om te gaan zitten, een kopje koffie te drinken en snel te lunchen. Zelfs in de meest kleine keukens en eetruimtes kan een compacte keukentafel op allerlei manieren worden geplaatst, zoals een klaptafel die je tussen de maaltijden door kunt opbergen, of een eenvoudige bartafel die als geïmproviseerde eethoek dient.

   Op zoek naar een nieuwe keukentafel? Bij WEBA vind je allerlei keukentafels

   Of je nu een grote bijeenkomst hebt voor het avondeten of gewoon een avondmaaltijd met je gezin, de keukentafel kan helpen de ervaring aangenamer te maken. Anderzijds kan het uitzoeken van een tafel voor de keuken een uitdagende onderneming blijken te zijn, bij WEBA helpen we je graag kiezen. Zoek bij het winkelen naar de ideale keukentafel naar mogelijkheden die een aantrekkelijk basic ontwerp hebben; een rechthoekige keukentafel in een neutrale kleur is een populaire keuze.

   Eigentijdse keukens worden gekenmerkt door strakke lijnen, neutrale tinten, en eenvoudige ontwerpen. Of kies je liever voor een van onze industriële tafels, vintage tafels, moderne tafels of landelijke tafels?

   Tip van WEBA voor een kleine keuken: plaats de keukentafel zo dat je uitkijkt op een raam of tegen een muur die niet in gebruik is. Een uitstekende optie zouden barkrukken zijn die netjes opklappen en onder de bar opgeborgen kunnen worden.

   Als het om eettafels gaat, is er geen "one size fits all" optie

   Het hangt helemaal af van de voorkeuren die jij hebt en van de beschikbare ruimte in je keuken. Je zou de voorkeur kunnen geven aan iets met een eigentijdse moderne uitstraling, terwijl landelijke tafels en stoelen prachtig kunnen staan in keukens die meer ingetogen zijn. Voor je gemak heeft WEBA allerlei ontwerpstijlen waar je uit kunt kiezen.

   Lange rechthoekige keukentafels zijn het meest geschikt voor grotere, meer formele keukens, terwijl ronde keukentafels het meest geschikt zijn voor kleinere, meer informele keukens. Ronde keukentafels bieden plaats aan een groter aantal mensen. Maak van deze gelegenheid gebruik om je keuken een meer aantrekkelijker uiterlijk te geven en shop jouw nieuwe keukenmeubels bij WEBA.

   Uitschuifbare tafel in de keuken

   Een uitschuifbare en inklapbare keukentafel is perfect voor kleinere keukens. Het uitschuiven en inschuiven van deze tafel gaat heel eenvoudig. Je kunt de tafel gebruiken als computerwerkplek, als bureau, als schrijftafel voor jongeren, of als tafel om aan te eten in de keuken. De rechthoekige keukentafel van WEBA zijn veelzijdige tafels die gebruikt worden voor allerlei doeleinden.

   Investeer in nieuwe tafel van hoge kwaliteit

   Wanneer je een keukentafel hebt die ook opbergruimte biedt, kun je dingen die maar zelden gebruikt worden wegstoppen terwijl je zout en peper op tafel kunt laten staan. De ruimtebesparende tafels van WEBA kunnen gebruikt worden om alles in op te bergen wat je maar nodig hebt. WEBA heeft een uiteenlopend assortiment eet- en keukentafels van de hoogste kwaliteit voor je droomhuis. Bestel nu online of kom langs in een van onze winkels!