Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

Bureaumeubilair met WEBA meubelen

Om een bureau of kantoor in te richten heb je een aantal bureaumeubelen nodig. Zo maak je jouw bureelmeubilair aangenaam en aantrekkelijk voor jouw medewerkers en bezoekers.

Plan uw kantoor

Bureau meubilair

Er is héél wat nodig om je kantoor aangenaam in te richten. Natuurlijk heb je een bureau en bureaustoelen nodig om comfortabel te kunnen werken en je computer en andere apparatuur te installeren.

Een goede bureaustoel is belangrijk om comfortabel te kunnen werken. Het moet voldoende ondersteuning bieden aan uw rug, nek en armen. Een verstelbare stoel is hierbij aan te raden, zodat je de hoogte en de hoek van de stoel kunt aanpassen aan jouw eigen lichaam.

Uiteraard heb je ook opbergruimte nodig zoals kasten, wandplanken en ladeblokken. Het is belangrijk om voldoende opbergruimte te hebben om uw spullen netjes en georganiseerd te houden.

Goede verlichting is belangrijk om vermoeide ogen en hoofdpijn te voorkomen. Een combinatie van natuurlijk licht en kunstmatige verlichting is ideaal.

Kies voor je bureelmeubelen een betrouwbare partner als WEBA. Neem vandaag nog rechtstreeks contact op met één van onze experten in Gent, Deinze of Mons voor een offerte of plan een afspraak in.

b2b@weba-gent.be

b2b@weba-deinze.be

b2b@weba-mons.be

Waarom zou je de bureaumeubels voor je bedrijf bij WEBA aankopen?

WEBA staat al jaren garant voor een goede kwaliteit tegen een lage prijs. Zo hou je de inrichting van je kantoor betaalbaar.

We werken samen met gekende Belgische en Europese leveranciers of gaan lange termijnsamenwerkingen aan voor het importeren van meubelen. Door die lange samenwerkingen kunnen we een uitstekende service garanderen.

Verder kan je tegen betaling de meubels ook door onze chauffeurs laten monteren. Op die manier hoef je zelf geen tijd te investeren in het monteren van jouw kantoormeubelen.

Heb je nog oude kantoormeubelen staan? Ook die kunnen wij terug meenemen.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor het inrichten van jouw bedrijf, kantoor, horecazaak,… We helpen graag verder!