Zetelbedden

Producten 1-48 van 73

73 producten
  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Producten 1-48 van 73

  73 producten
   Van hoog naar laag sorteren
   per pagina

   Zetelbedden

   Een zetelbed is de ideale manier om een extra slaapplek te creëren zonder plaats te verliezen. Hier zijn alvast enkele tips om een te vinden die perfect bij jou past.

   Hoe groot is een zetelbed?

   Allereerst bekijk je best de beschikbare ruimte én hoeveel mensen je in de zetel wil laten slapen. Wil je een 2 persoons zetelbed, of heb je een kleine kamer waar je enkel plaats hebt voor een 1 persoons zetelbed.

   Hou altijd rekening met hoeveel plek je nodig hebt om het bed uit te klappen. Bij klik-klak zetels moet je de zetel ver genoeg van de muur kunnen schuiven om de rugleuning naar beneden te klikken.

   Denk ook na over de functie als zetel: komt het zetelbed in de woonkamer te staan en deel je deze met meerdere huisgenoten of familieleden, dan neem je best een  .

   Zo kan je allemaal comfortabel in de zetel zitten én heb je een slaapplek wanneer er gasten overnachten. (Niemand houdt je natuurlijk tegen om voor een gezellige filmavond het bed uit te klappen zodat jullie allemaal heerlijk languit kunnen liggen.)

   Een comfortabel zetelbed

   Je wil natuurlijk dat je gasten een goede nacht tegemoet gaan en daarvoor verkies je een kwalitatief zetelbed. Hoewel veel zetelbedden een klik-klak mechanisme hebben, kan je bij WEBA ook kiezen voor  .

   Wil je extra gerust zijn bij het uitklappen van je zetelbed, kies dan voor een elektrisch zetelbed. Hou je van extra opslagplek, dan is een zetelbed met opbergruimte ideaal. Daar kan je bijvoorbeeld extra bedlinnen in opslaan.
   Wil je je zetelbed nog comfortabeler maken, overweeg dan om een matrastopper bovenop de matras te leggen. Zo zullen je gasten extra diep kunnen slapen.

   Wat is de prijs van een zetelbed?  

   Bij WEBA vindt je goedkope zetelbedden van een degelijke kwaliteit.  Afhankelijk van de grootte en het materiaal kan je bij ons al een zetelbed vinden voor minder dan 100 €.

   We hebben verschillende soorten slaapbanken, van een ijzeren zetelbedden, naar zetelbedden in lederlook.

   Je kan ze makkelijk online bestellen, of eens langskomen in één van onze winkels om ze uit te testen. Onze verkopers geven je graag extra uitleg, zodat je zonder twijfel het beste zetelbed koopt.