Klik hier voor corona info.

 • Levering in heel België
 • 10000 producten op voorraad
 • Open op zon- en feestdagen

Zitmeubelen

Producten 1-48 van 558

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Producten 1-48 van 558

   Van hoog naar laag sorteren
   per pagina

   Zitmeubelen nemen een belangrijke plaats in binnen de woonkamer. Je salon bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je woonkamer en blijft voor lange tijd in de woonkamer staan. Je vergelijkt dus beter goed vooral je jouw salon aankoopt.

   Bij WEBA vind je een divers aanbod zetels terug in diverse stijlen (eigentijds, landelijk, klassiek, Scandinavisch of industrieel), kleuren (cognac, grijs, zwart, taupe, beige,…) en materialen (leder, lederlook, stof).

   Ook qua vorm vind je alle mogelijkheden terug in het aanbod van WEBA. Hoeksalons zijn al enkele jaren de meest verkochte zitmeubelen. Maar ook de eenvoudigere 2-zit of 3-zit zetel doet het nog steeds erg goed.

   Zoek je een zetel voor één persoon dan vind je een uitgebreid aanbod fauteuils en relaxzetels terug in onze winkels of webshop. Steeds vaker wordt naast het salon een opvallende fauteuil geplaatst om de woonkamer vorm te geven.

   Ook andere woonkameraccessoires zoals een slaapbank, poef, voetbankje of zitzak kan je bij Weba kopen. Ontdek nu het uitgebreide aanbod in onze webshop of breng een bezoek aan één van onze winkels.