Matrassen

Producten 1-48 van 354

354 producten
  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Producten 1-48 van 354

  354 producten
   Van hoog naar laag sorteren
   per pagina

   Je matras, een goede basis voor een rustgevende nacht
   Lig je vaak te woelen in bed omdat je geen comfortabele slaappositie vindt? Dan is het misschien tijd om een nieuwe matras te kopen. Je matras is belangrijk voor je slaapkwaliteit en je gezondheid. WEBA helpt je graag op weg om de perfecte matras te vinden.

   Soorten matrassen

   Er zijn heel wat verschillende soorten matrassen op de markt. De belangrijkste verschillen zitten in het materiaal binnenin de matras:

   • Matrassen met pocketveren hebben kleine metalen veren in zakjes. Deze bieden een gerichte ondersteuning.
   • Matrassen met bonnellveren bestaan uit grote metalen veren, deze geven een goede basis-ondersteuning.
   • Koudschuim matrassen zijn gemaakt van een stevig schuim met grote veerkracht. Deze duurzame matrassen hebben een goede ventilatie waardoor ze ideaal zijn voor mensen snel te warm krijgen of hevig transpireren.
   • Bultexmatrassen zijn ook koudschuim matrassen. Het bultexschuim is van een hoogwaardige kwaliteit en heeft een onregelmatige honingraatstructuur die zich perfect aanpast aan jouw lichaamsdruk.
   • Traagschuim matrassen vormen zich dan weer perfect naar jouw lighouding onder invloed van je lichaamstemperatuur.
   • Polyether matrassen zijn gemaakt van een prijsgunstig schuim, het geeft je een basis-ondersteuning.

   Hoe kies je de juiste matras?

   Kijk altijd goed naar je noden. Wil je jouw matras vervangen omdat je last hebt van rugproblemen, neem dan zeker een matras die goede en gerichte ondersteuning biedt. Denk misschien ook eens aan de kwaliteit van je lattenbodem? Als die ook al een tijdje meegaat, kan het verstandig zijn om deze ook te vervangen. Zo heb je direct een goede basis voor de ideale nachtrust.

   Als je een matras zoekt voor een logeerbed dat amper gebruikt wordt, dan kan je gerust voor een goedkoper model kiezen. Deze geeft een goede basisondersteuning. Heb je niet veel plaats, dan zoek je misschien wel een opvouwbare logeermatras? Bij onze zetelbedden vind je een mooie selectie aan logeermatrassen die handig opvouwen tot een zeteltje. Perfect voor in de kinderkamer wanneer er vriendjes komen slapen!

   Top toppers!

   Heb je een boxspring of hou je gewoon van extra veel comfort, dan kan je een topdekmatras of een topper kopen. Deze dunne matras leg je bovenop je gewone matras, waardoor je extra comfortabel ligt!

   De afmeting van je matras kiezen.

   Let bij de aankoop van je matras goed op de maat. Bedden hebben verschillende standaardmaten. Bekijk dan onze handige keuzehulp.

   Matras kopen?

   Wil je zeker de beste matras voor jouw noden kopen, kom dan langs in een van onze winkels. Onze verkopers begeleiden u met veel plezier in jullie aankoop. Heb je eindelijk de matras van je dromen, koop dan ook direct een matrasbeschermer om vlekken te vermijden. Zo kan je extra lang van je matras genieten. Verfris je ook direct je linnenkast met enkele nieuwe matrasovertrekken?