Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

L-vormige bureaus

L-vormige bureaus zijn bureaus die zijn ontworpen in de vorm van een "L". Dit type bureau bestaat uit twee delen die in een rechte hoek op elkaar zijn geplaatst, waardoor een L-vorm ontstaat. Het ene deel van het bureau is meestal langer dan het andere en beide delen bieden werkruimte.

Deze bureaus zijn ideaal voor mensen die behoefte hebben aan veel werkruimte, omdat ze meestal meer ruimte bieden dan standaard rechthoekige bureaus. Bovendien zijn L-vormige bureaus flexibel in hun opstelling, omdat ze in hoeken kunnen worden geplaatst en dus geschikt zijn voor verschillende kamerindelingen.

L-vormige bureaus zijn populair bij zowel professionals als studenten omdat ze ruimte bieden voor het werken aan meerdere projecten tegelijkertijd, het opbergen van documenten en kantoorbenodigdheden, en het plaatsen van computerapparatuur en randapparatuur.

Kies voor je L-vormige bureaus een betrouwbare partner als WEBA. Neem vandaag nog contact op om te zien hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van de perfecte werkomgeving voor jouw bedrijf.

b2b@weba-gent.be

b2b@weba-deinze.be

b2b@weba-mons.be

Waarom zou je jouw L-vormige bureaus voor je bedrijf bij WEBA aankopen?

WEBA staat al jaren garant voor een goede kwaliteit tegen een lage prijs. Zo hou je de inrichting van je kantoor betaalbaar.

We werken samen met gekende Belgische en Europese leveranciers of gaan lange termijnsamenwerkingen aan voor het importeren van meubelen. Door die lange samenwerkingen kunnen we een uitstekende service garanderen.

Verder kan je tegen betaling de meubels ook door onze chauffeurs laten monteren. Op die manier hoef je zelf geen tijd te investeren in het monteren van jouw kantoormeubelen.

Heb je nog oude kantoormeubelen staan? Ook die kunnen wij terug meenemen.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor het inrichten van jouw bedrijf, kantoor, horecazaak,… We helpen graag verder!