Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

Stoelen voor je wachtzaal

De keuze van de stoelen voor de wachtruimte van een bedrijf hangt af van verschillende factoren, zoals het type bedrijf, het doel van de wachtruimte en het budget. Neem daarbij volgende zaken in overweging:

  • De wachtzaalstoelen moeten comfortabel zijn om klanten of leveranciers te laten ontspannen terwijl ze wachten. Het is belangrijk om stoelen te kiezen die ergonomisch zijn en voldoende ondersteuning bieden aan de rug, armen en benen.
  • De stoelen moeten duurzaam genoeg zijn om regelmatig gebruik te weerstaan. Kies stoelen gemaakt van stevige materialen die bestand zijn tegen slijtage.
  • De stijl van de stoelen moet passen bij de algehele esthetiek van de wachtruimte en het imago van het bedrijf. Sta stil bij de kleuren en het ontwerp van de stoelen om ervoor te zorgen dat ze goed passen bij de rest van de inrichting van de wachtruimte.
  • Het aantal stoelen dat nodig is, hangt af van de grootte van de wachtruimte en het aantal klanten of bezoekers dat tegelijkertijd wordt verwacht. Zorg ervoor dat er voldoende zitplaatsen zijn om comfortabel te kunnen wachten zonder dat klanten te dicht bij elkaar zitten.

Op basis hiervan kan je kies voor volgende wachtzaalstoelen:

  • Eenvoudige, maar comfortabele gestoffeerde stoelen met armleuningen en een stevige constructie
  • Designstoelen met een moderne uitstraling en comfortabele zittingen
  • Lounge stoelen of banken voor een informele, ontspannen sfeer
  • Stoelen die stapelbaar zijn voor gemakkelijke opslag en verplaatsing, bijvoorbeeld als de wachtruimte ook voor andere doeleinden wordt gebruikt.

Kies voor de inrichting van de wachtzaal van je bedrijf voor een betrouwbare partner als WEBA. Neem vandaag nog contact op om te zien hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van de perfecte werkomgeving voor jouw bedrijf.

Kies voor je wachtzaalstoel voor een betrouwbare partner als WEBA. Neem vandaag nog contact op om te zien hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van de perfecte werkomgeving voor jouw bedrijf.

b2b@weba-gent.be

b2b@weba-deinze.be

b2b@weba-mons.be

Waarom zou je de stoelen voor je wachtzaal bij WEBA aankopen?

WEBA staat al jaren garant voor een goede kwaliteit tegen een lage prijs. Zo hou je de inrichting van je kantoor betaalbaar.

We werken samen met gekende Belgische en Europese leveranciers of gaan lange termijnsamenwerkingen aan voor het importeren van meubelen. Door die lange samenwerkingen kunnen we een uitstekende service garanderen.

Verder kan je tegen betaling de meubels ook door onze chauffeurs laten monteren. Op die manier hoef je zelf geen tijd te investeren in het monteren van jouw kantoormeubelen.

Heb je nog oude kantoormeubelen staan? Ook die kunnen wij terug meenemen.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor het inrichten van jouw bedrijf, kantoor, horecazaak,… We helpen graag verder!