Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

Professionele bureaus voor je kantoor

Er zijn veel verschillende soorten professionele kantoorbureaus beschikbaar en de keuze hangt af van een aantal factoren, zoals:

  • Grootte: Hoe groot moet het kantoorbureau zijn voor jouw spullen?
  • Functionaliteit: Heb je specifieke behoeften zoals ingebouwde opslag, verstelbare hoogte, ingebouwde verlichting?
  • Stijl: Welke stijl past bij jouw kantoorruimte en persoonlijke voorkeuren?
  • Budget: Hoeveel wil je uitgeven aan een bureau?

Waarom bij WEBA jouw kantoorbureau aankopen?

WEBA is om verschillende redenen een uitstekende keuze voor jouw professionele bureaus voor kantoor aan te kopen.

  1. Groot assortiment: WEBA heeft een groot assortiment aan kantoorbureaus, van verschillende stijlen en prijsklassen. Dit geeft je de mogelijkheid om een bureau te kiezen dat past bij jouw behoeften en budget.
  2. Kwaliteit: WEBA staat bekend om zijn goede kwaliteit en duurzaamheid van zijn meubels. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat jouw kantoorbureau een goede investering zal zijn op de lange termijn.
  3. Scherpe prijzen: WEBA biedt scherpe prijzen voor zijn meubels. Dit kan je helpen om geld te besparen bij het kopen van een kantoorbureau.
  4. Service: WEBA biedt een goede service, waaronder levering op kantoor en eventueel zelfs de montage (tegen betaling) van jouw bureau.
  5. Ervaring: WEBA heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het verkopen van meubels. Je kan vertrouwen op de expertise en kennis van het bedrijf en zijn verkopers bij het kiezen van een kantoorbureau.

Kies voor je professionele bureaus een betrouwbare partner als WEBA. Neem vandaag nog rechtstreeks contact op met één van onze experten in Gent, Deinze of Mons voor een offerte of plan een afspraak in.

b2b@weba-gent.be

b2b@weba-deinze.be

b2b@weba-mons.be

Waarom zou je jouw professionele bureaus bij WEBA aankopen?

WEBA staat al jaren garant voor een goede kwaliteit tegen een lage prijs. Zo hou je de inrichting van je kantoor betaalbaar.

We werken samen met gekende Belgische en Europese leveranciers of gaan lange termijnsamenwerkingen aan voor het importeren van meubelen. Door die lange samenwerkingen kunnen we een uitstekende service garanderen.

Verder kan je tegen betaling de meubels ook door onze chauffeurs laten monteren. Op die manier hoef je zelf geen tijd te investeren in het monteren van jouw kantoormeubelen.

Heb je nog oude hotelmeubelen staan? Ook die kunnen wij terug meenemen.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor het inrichten van jouw hotel. We helpen graag verder!