Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

Vergadertafels kopen

Hoe kies je de juiste vergadertafel?

De grootte van de vergadertafel is afhankelijk van het aantal deelnemers en de grootte van de vergaderruimte. Zorg ervoor dat de tafel groot genoeg is om alle deelnemers te laten zitten en om voldoende ruimte te bieden voor documenten en apparatuur.

De vorm van de tafel kan ook belangrijk zijn. De juiste vorm voor je vergadertafel hangt af van het doel van de vergadering en de beschikbare ruimte.

  • Rechthoekige tafels zijn de meest voorkomende vorm voor vergadertafels en zijn geschikt voor formele vergaderingen. Het bevordert de communicatie tussen deelnemers aan tegenoverliggende zijden van de tafel.
  • Ronde tafels zijn geschikt voor informele bijeenkomsten of voor vergaderingen waarbij het belangrijk is dat iedereen gelijkwaardig is en er geen duidelijke hiërarchie is. Deze vorm zorgt voor een meer intieme sfeer en bevordert de interactie tussen deelnemers.
  • Ovale tafels zijn een compromis tussen rechthoekige en ronde tafels. Deze vorm biedt deelnemers de voordelen van beide vormen: de ruimte en functionaliteit van een rechthoekige tafel en de gelijkwaardige positie van een ronde tafel.
  • V-vormige tafels bieden de mogelijkheid voor een presentator of spreker om aan het hoofd van de tafel te zitten en de rest van de deelnemers aan weerszijden van de "V". Het kan handig zijn voor presentaties of vergaderingen waarbij één persoon de leiding heeft.

Vergadertafels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, glas en metaal. Houten tafels zijn duurzaam en hebben een klassieke uitstraling, terwijl glazen tafels moderner zijn en een gevoel van openheid creëren. Metalen tafels zijn robuust en kunnen geschikt zijn voor industriële omgevingen.

Het ontwerp van de vergadertafel kan bijdragen aan de uitstraling van de vergaderruimte én je bedrijf. Er zijn tafels verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, van vintage tot modern. Kies een ontwerp dat past bij de uitstraling van jouw bedrijf en de functie van de vergaderruimte.

De vergadertafel moet comfortabel zijn voor de deelnemers. Kies voor vergaderstoelen die passen bij de tafel en die comfortabel zijn, zodat de deelnemers zich kunnen concentreren op de vergadering.

Door rekening te houden met deze kenmerken kun je een vergadertafel kiezen die geschikt is voor jouw vergaderruimte en vergaderbehoeften. Vergeet niet om ook rekening te houden met het budget dat beschikbaar is.

Ontdek ons aanbod vergadertafels

Kies voor je vergadertafel voor een betrouwbare partner als WEBA. Neem vandaag nog contact op om te zien hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van de perfecte werkomgeving voor jouw bedrijf.

b2b@weba-gent.be

b2b@weba-deinze.be

b2b@weba-mons.be

Waarom zou je de vergadertafels voor je bedrijf bij WEBA aankopen?

WEBA staat al jaren garant voor een goede kwaliteit tegen een lage prijs. Zo hou je de inrichting van je kantoor betaalbaar.

We werken samen met gekende Belgische en Europese leveranciers of gaan lange termijnsamenwerkingen aan voor het importeren van meubelen. Door die lange samenwerkingen kunnen we een uitstekende service garanderen.

Verder kan je tegen betaling de meubels ook door onze chauffeurs laten monteren. Op die manier hoef je zelf geen tijd te investeren in het monteren van jouw kantoormeubelen.

Heb je nog oude kantoormeubelen staan? Ook die kunnen wij terug meenemen.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor het inrichten van jouw bedrijf, kantoor, horecazaak,… We helpen graag verder!