Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

Horeca barkrukken aankopen

Als je een barkruk zoekt voor in een horecazaak zoals een café of restaurant, dan heb je best een barkruk van de horeca in gedachten. Een horeca barkruk is namelijk anders dan een gewone barkruk die je zou gebruiken in je eigen woonkamer.

Eerst en vooral, zijn horeca barkrukken ontworpen met de nodige stevigheid en stabiliteit voor intensief gebruik. Ze worden namelijk dagelijks gebruikt door verschillende mensen en moeten daarom bestand zijn tegen de slijtage van het vele zitten en opstaan.

Daarnaast zijn horeca krukken meestal ook makkelijk proper te maken en te onderhouden. Want laten we eerlijk zijn, je wil geen vlekken en kringen van vorige gasten op je krukken hebben zitten wanneer de nieuwe klanten toekomen. Barstoelen van de horeca hebben dan ook vaak bekleding die makkelijk afwasbaar is, of ze zijn gemaakt van duurzame materialen die tegen een stootje kunnen.

Ook het ontwerp en de stijl van de barkrukken in de horeca is anders dan gewone barkrukken. Horeca barkrukken worden vaak gekozen om hun comfortabele zitplaatsen en hun passende uitstraling bij het interieur van de zaak. Denk bijvoorbeeld aan barkrukken met een trendy look en feel of krukken met een meer klassieke uitstraling.

Ontdek onze horeca barkrukken:

Waarom zou je de barkrukken voor je horecazaak bij WEBA aankopen?

WEBA staat al jaren garant voor een goede kwaliteit tegen een lage prijs. Zo hou je de inrichting van je kantoor betaalbaar.

We werken samen met gekende Belgische en Europese leveranciers of gaan lange termijnsamenwerkingen aan voor het importeren van meubelen. Door die lange samenwerkingen kunnen we een uitstekende service garanderen.

Verder kan je tegen betaling de meubels ook door onze chauffeurs laten monteren. Op die manier hoef je zelf geen tijd te investeren in het monteren van jouw kantoormeubelen.

Heb je nog oude kantoormeubelen staan? Ook die kunnen wij terug meenemen.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor het inrichten van jouw bedrijf, kantoor, horecazaak,… We helpen graag verder!

b2b@weba-gent.be

b2b@weba-deinze.be

b2b@weba-mons.be