Onze coronamaatregelen: meer info

Eettafels

Producten 1-48 van 232

232 producten
  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Producten 1-48 van 232

  232 producten
   Van hoog naar laag sorteren
   per pagina

   De eettafel speelt een belangrijke rol in de eetkamer. Bij Weba vind je vast de eettafel die bij jouw interieur past. Onze eettafels zijn beschikbaar in alle mogelijke vormen (rechthoekig, rond, vierkant of ovaal) en stijlen (eigentijds, landelijk, klassiek, Scandinavisch, Industrial, …).

   De lengtes van onze eettafels variëren van 120cm tot 350cm. De meeste eettafels hebben echter een lengte van 180, 190 of 200cm.

   Bij Weba vind je eettafels met een tafelblad in verschillende houtsoorten zoals massief eik maar ook goedkopere alternatieven zoals MDF of meubelplaat. Ook eettafels met metalen of stalen poten vind je terug in ons ruime aanbod.

   De eettafels van Weba zijn beschikbare in diverse kleuren zoals bruin, grijs, zwart en beige maar ook taupe of wit. Daarnaast vind je bij Weba de beste promoties voor een eettafel. En staat jouw favoriete eettafel niet in promotie dan vind je toch meestal de goedkoopste prijs bij Weba Meubelen.

   Vind je jouw eettafel niet in onze webshop? Breng dan zeker een bezoekje aan één van onze winkels en bekijk daar het volledige aanbod.