Lattenbodems

Producten 1-48 van 142

142 producten
  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Producten 1-48 van 142

  142 producten
   Van hoog naar laag sorteren
   per pagina

   Een lattenbodem, de ruggengraat van een goede nachtrust

   Een lattenbodem is naast je matras het belangrijkste deel van je bed. Want uitgerust uit bed stappen zorgt sowieso al voor een goede dag.

   Boxspring vs lattenbodem?

   Veel mensen twijfelen tussen het kopen van een boxspring of een lattenbodem. Maar wat is het verschil nu eigenlijk precies?

   • Een lattenbodem bestaat zoals het woord zegt, uit flexibele latten. Een boxspring bestaat uit een gestoffeerde bedbodem, die gemaakt is van pocket- of bonellveren. Op deze bodem komt dan een matras, vaak in dezelfde stof als de bodem.

   • Een lattenbodem wordt dus altijd apart verkocht, tenzij je een compleet bed met lattenbodem en matras koopt. Je moet dus nog apart een bedframe kopen.
    Een boxspring wordt normaal verkocht als 1 geheel met matras. Indien je extra comfort wenst, kan je dan nog apart een topper

   • Je kan je lattenbodem makkelijk vervangen zonder een volledig nieuw bed te hoeven kopen. De overschakeling naar een elektrische lattenbodem is zo makkelijker en goedkoper dan overstappen naar een elektrische boxspring.

   • Een boxspring is doorgaans wat hoger dan een gewoon bed, waardoor je makkelijker in en uit kan stappen.

   • Een bed met lattenbodem is meestal wel een stuk goedkoper dan een boxspring. Maar of je nu voor een boxspring kiest, of een bed met lattenbodem, bij WEBA kan je sowieso zeker zijn van de laagste prijs.

   • Een boxspring ziet er heel luxueus uit, maar als je houdt van minimalistisch, kan hij wat teveel in het oog springen.

   • Een boxspring is NIET beter van kwaliteit dan een lattenbodem. Het is altijd een kwestie van de juiste boxspring of lattenbodem voor jou te vinden. Onze verkopers kunnen je hierbij het beste begeleiden.

   Hoe vind je de beste lattenbodem?

   Het mag wat moeilijk lijken, een goede lattenbodem vinden, maar als je enkele kleine dingen in je achterhoofd houdt, vind je zo jouw ideale lattenbodem.

   1. Afmeting: Hoe groot is jouw bed? Kan je een lattenbodem uit 1 stuk kopen, of heb je er twee nodig. Voor bedden van bijvoorbeeld 180 cm neem je best 2 lattenbodems 90x200 cm. Zo kunnen jij en je partner elk een lattenbodem kiezen die jullie het beste ondersteund.
   2. Ondersteuning: Kies je voor een standaard lattenbodem, of liever een elektrisch verstelbare lattenbodem of ga je voor een schotelbodem?
   3. Accessoires: wil je een lattenbodem op poten, of eentje die gewoon netjes in het bedframe past?

   Lattenbodem kopen?

   Bij WEBA kan je een goedkope lattenbodem van een ideale kwaliteit kopen. Ben je helemaal overtuigd? Koop dan je lattenbodem gemakkelijk online, misschien onmiddellijk ook met een matras en nieuw bedlinnen?

   Twijfel je nog over welk type lattenbodem voor jou het beste is? Ga dan langs in één van onze winkels. Onze verkopers helpen je met veel plezier verder in de zoektocht naar de perfecte nachtrust.

   Heb je een lattenbodem gekocht, maar past hij niet in je auto? Geen zorgen, je kan razendsnel en spotgoedkoop een bestelwagen huren bij WEBA. Daar past die lattenbodem zonder problemen in, samen met nog heel wat andere spullen die je tijdens het winkelen niet kon laten liggen.