Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

WEBA, de perfecte keuze voor elk bedrijf

Meubels & accessoires kopen voor jouw bedrijf

Voor je kantoorinrichting zijn meubels van groot belang. Ze maken het verschil tussen een saai kantoor en een stijlvolle en comfortabele werkomgeving waar jouw werknemers graag werken en jouw klanten graag langs komen. Bij WEBA vind je een uitgebreide selectie van kwalitatieve meubels die perfect passen bij de inrichting van jouw bureau.

Of je nu op zoek bent naar stoelen, tafels, bureaus, kasten of andere meubels? WEBA heeft het allemaal. Onze meubels zijn kwalitatief gemaakt en hebben een modern design dat past bij elk bedrijfsinterieur.

Bij WEBA staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden uitstekende klantenservice en zorgen ervoor dat je altijd de beste meubels voor jouw bedrijf krijgt. Wij werken samen met de beste meubelfabrikanten en kunnen daardoor de scherpste prijzen aanbieden.

Kies voor het interieur van je bedrijf een betrouwbare partner als WEBA. Neem vandaag nog rechtstreeks contact op met één van onze experten in Gent, Deinze of Mons voor een offerte of plan een afspraak in.

b2b@weba-gent.be

b2b@weba-deinze.be

b2b@weba-mons.be

Waar ben je naar op zoek voor jouw zaak?

Waarom zou je de meubels voor je bedrijf bij WEBA aankopen?

WEBA staat al jaren garant voor een goede kwaliteit tegen een lage prijs. Zo hou je de inrichting van je kantoor betaalbaar.

We werken samen met gekende Belgische en Europese leveranciers of gaan lange termijnsamenwerkingen aan voor het importeren van meubelen. Door die lange samenwerkingen kunnen we een uitstekende service garanderen.

Verder kan je tegen betaling de meubels ook door onze chauffeurs laten monteren. Op die manier hoef je zelf geen tijd te investeren in het monteren van jouw kantoormeubelen.

Heb je nog oude kantoormeubelen staan? Ook die kunnen wij terug meenemen.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor het inrichten van jouw bedrijf, kantoor, horecazaak,… We helpen graag verder!