Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

Landelijke tafels

Landelijke tafels - Ontdek alle tafels bij WEBA in de winkel of online

Natuurlijke materialen en vintage inrichting creëren een rustieke, op het platteland geïnspireerde woning in landelijke stijl. Deze landelijke stijl is een populaire keuze voor binnenhuisinrichting vanwege de warme en uitnodigende sfeer die hij oproept, en ook vanwege zijn veelzijdigheid. De landelijke stijl kan gecombineerd worden met bijna elk soort inrichting, waaronder traditioneel, modern, of industrieel, om een stijl te creëren die uniek is voor jou.

Landelijke tafels bieden veelzijdig tafelen en functionele werkruimte, en daarom hebben ze de laatste jaren aan populariteit gewonnen.

Geniet van onze veelzijdige landelijke tafels

Landelijke tafels werden vroeger door boeren gebruikt als stevige werkbladen. Tegenwoordig zijn ze door hun eenvoudige en robuuste houten ontwerp ideaal voor elke ruimte, ook voor de eetkamer, keuken, tuin en kantoor. Ze geven een natuurlijke en rustieke uitstraling aan elke ruimte. Het tafelblad op alle landelijke tafels is van dik hout, maar de poten zijn dat niet meer altijd, daarin bestaat een keuze. Traditionele landelijke tafels hebben houten poten, terwijl moderne tafels andere materialen gebruiken, zoals staal en ijzer.

Of het nu gaat om een ongedwongen doordeweekse maaltijd met je gezin of een verfijnde viergangen diner met vrienden, deze tafels met grof hout en massieve planken zoals eiken of grenen zijn in vrijwel ieder interieur te combineren.

Een grote landelijke tafel, of kies je voor een kleiner exemplaar?

Een veel voorkomende misvatting over landelijke tafels is dat ze vrij groot moeten zijn. Hoewel dit hun geschiedenis is, is het nu niet altijd meer het geval. Je kunt deze mooie tafels in verschillende vormen en maten krijgen die bij je ruimte passen. Landelijke eettafels kunnen zo gemaakt worden dat ze in elke ruimte passen, of het nu een kleine keuken is of een open keuken en eetkamer.

WEBA's selectie van landelijke tafels biedt een esthetische aanblik en een duurzame optie die in elke ruimte past en jaren meegaat. Boomstamtafels, zwarte tafels, haltafels, tuintafels, vintage tafels, en moderne tafels zijn allemaal verkrijgbaar in onze webshop.

Combineer onze landelijke stoelen met een van onze landelijke tafels

Er is geen goed of fout antwoord bij het kiezen van stoelen die bij je landelijke tafel passen, in tegenstelling tot de meeste andere tafels. De mogelijkheden zijn onbeperkt, en het hangt allemaal af van de stijl die je wilt modern, traditioneel, of industrieel. In combinatie met een landelijke tafel kun je zelfs je stoelen mixen en matchen om een statement te maken. Als alternatief kun je je tafel combineren met een bankje in plaats van standaard stoelen. Deze stijl maakt het rustieke gevoel van je keuken of eetkamer helemaal af.

Op zoek naar een kwalitatieve landelijke tafel?

WEBA meubelen biedt prachtige landelijke tafels die de nadruk leggen op functionaliteit en eenvoud, en op liefde voor de natuur en kwaliteitsvakmanschap. Prachtige massief landelijke houten eettafels, zetels, bijzettafels, en meer zijn verkrijgbaar in ons ruime assortiment.

Als je een warme ruimte wilt creëren met mooie handgemaakte meubels, bezoek dan onze winkel of onze webshop om alles te weten te komen over onze landelijke tafels en alle beschikbare mogelijkheden die we bieden!