Design tafel

Een designtafel is een klassiek onderdeel van het interieur dat de aanblik van een kamer kan maken of breken. Extra opbergruimte, een pop-up bureau en natuurlijk als dinertafel. De mooie design tafels van WEBA combineren esthetiek en functionaliteit en passen bij de rest van de ruimte.

Design tafels - Ontdek alle tafels bij WEBA in de winkel of online

Een designtafel is een klassiek onderdeel van het interieur dat de aanblik van een kamer kan maken of breken. Extra opbergruimte, een pop-up bureau en natuurlijk als dinertafel. De mooie design tafels van WEBA combineren esthetiek en functionaliteit en passen bij de rest van de ruimte.

Wij bieden een ruime keuze, variërend van hardhouten designtafels tot metaal en glas, met een design tafel die bij elke soort inrichting past. Een snelle online zoektocht naar design tafels kan verschillende mogelijkheden opleveren, ook kun je langskomen in een van onze winkels. Of je nu op zoek bent naar bartafels, salontafels of eettafels, bij WEBA vind je ongetwijfeld waar je naar op zoek bent.

Een stijlvolle designtafel in huis

Design tafels zijn er in allerlei vormen van tafelbladen, waaronder rond, ovaal, vierkant, rechthoekig, en variaties daarop. Ze kunnen vier of meer poten hebben, een sokkel of voetstuk, of gevormd zijn als een trommel. Sommige hebben ingebouwde opbergruimte of een extra plank. Wat je wilt hangt af van hoe je je ruimte wilt indelen, en ook van de schaal van je andere meubels, zoals je zetel en accentstoelen.

Het kiezen van een designtafel lijkt met al deze mogelijkheden een moeilijke taak, maar er zijn een paar basisrichtlijnen die je kunt volgen. Neem bijvoorbeeld gerust contact met ons op bij vragen of opmerkingen over ons ruime aanbod design tafels. Er zijn tal van ontwerpen, variërend van de beproefde klassieke stijl, tot het onverwachte, zoals een tafel met golvende randen, die je kunt opnemen in je woonkamer om het huis een verrassende twist te geven. Om je te helpen bij het vinden van de design tafel die het beste bij je budget en ruimte past, denken we graag met je mee.

Een design tafel past in elke woonruimte

En als je slim shopt, kan je tafel je zelfs geld besparen. Wil je een eet- en designtafel in één, maar heb je niet genoeg ruimte voor stoelen? Investeer dan in een tafel met een opklapbaar element, of kies voor een ruimtebesparende wandtafel. Als het om je design tafel gaat, spreekt eenvoud boekdelen.

Bij WEBA Meubelen ontdek je een grote keuze aan design tafels die geschikt zijn voor elke inrichting. Ook ronde en rechthoekige designtafels zijn er in een ruime keuze. Kunststof, hout, en staal zijn de meest gebruikte materialen voor design tafels. Behalve hout hebben we ook aluminium en zelfs marmeren tafels in onze voorraad. Dus, of je nu een eettafel, een vergadertafel, of een andere tafel voor je huis of kantoor zoekt, je vindt het bij WEBA.

Welke soort design tafel kies je?

Het is handig om van tevoren te bedenken wat voor soort design tafel je zoekt, om je zoektocht naar het perfecte exemplaar te vergemakkelijken. Overweeg een uitschuifbare eettafel voor de eetkamer om plaats te bieden aan een groot aantal gasten, een kindertafel voor de kinderkamer om de kinderen bezig te houden, of een bartafel in de woonkamer om gezellige bijeenkomsten nog gezelliger. Behalve deze designtafels zijn er ook allerlei bijzet- en salontafels om uit te kiezen, die altijd van pas komen.