Op maandag 15 augustus zijn onze winkels en magazijnen open van 10h tot 18h30.

Boomstamtafels

Breng de natuur in je huis met boomstamtafels. Boomstamtafels zijn de mooiste aanwinsten die je in een kamer kunt zetten. Niet alleen zijn ze meestal gemaakt van hergebruikt of duurzaam hout, maar ze zijn ook opvallend en zullen gegarandeerd een gesprek op gang brengen. Hoewel sommige opties op deze lijst meer functioneel zijn dan andere, hebben ze allemaal hun eigen aparte charme die ongetwijfeld een rustieke sfeer zal geven aan iedere ruimte.

 1. Tafel Zara hout massief 200x90cm
  Promo
  Tafel Zara hout massief 200x90cm
  Aanbiedingsprijs € 199,00 Normale prijs € 375,00
 2. Tuintafel Abbey teak massief 300x100cm
  Promo
  Tuintafel Abbey teak massief 300x100cm
  Aanbiedingsprijs € 1.169,00 Normale prijs € 1.245,00
 3. Ronde tafel Kaia Ø80cm
  Promo
  Ronde tafel Kaia Ø80cm
  Aanbiedingsprijs € 39,00 Normale prijs € 99,00
 4. Bijzettafel Touchwood 40x33cm
  Promo
  Bijzettafel Touchwood 40x33cm
  Aanbiedingsprijs € 52,50 Normale prijs € 59,00
 5. Bijzettafel Touchwood 40x33cm
  Promo
  Bijzettafel Touchwood 40x33cm
  Aanbiedingsprijs € 49,00 Normale prijs € 55,00
 6. Tafel Madrigal hout massief 220x100cm
  Promo
  Tafel Madrigal hout massief 220x100cm
  Aanbiedingsprijs € 385,00 Normale prijs € 439,00
 7. Bartafel Cycling 193x46cm bruin zwart
  Promo
  Bartafel Cycling 193x46cm bruin zwart
  Aanbiedingsprijs € 289,00 Normale prijs € 329,00
 8. Wandtafel Fetich 120x40cm
  Promo
  Wandtafel Fetich 120x40cm
  Aanbiedingsprijs € 195,00 Normale prijs € 229,00

Massief boomstam meubilair kun je gebruiken als zitmeubels, bijzettafels, nachtkastjes, haltafels, wandtafels, display stands, en tuintafels in huis of op kantoor.

Er is geen betere manier om je ruimte in te richten dan met boomstamtafels

De meeste huiseigenaren streven er voortdurend naar hun huis in te richten met functionele en aantrekkelijke meubels. In de meeste gevallen, vooral voor kamers die accent- of aanvullend meubilair nodig hebben, is een boomstamtafel, hoogstwaarschijnlijk een boomstam salontafel, het antwoord. Boomstam salontafels variëren sterk omdat geen twee boomstammen precies gelijk zijn. Wil je de natuur in je interieur inpassen, neem dan de maten op en kies een van onze boomstamtafels online of in onze webshop. Met hun natuurlijke spleten en honingkleurige tinten zijn het elegante meubelstukken die mooi staan in zowel klassieke als moderne interieurstijlen.

De meubelcollectie van WEBA omvat een reeks tafels in verschillende vormen en maten. Elke tafel heeft een uniek verhaal te vertellen. Het lekkerste eten wordt rond de eettafel gegeten, en diepgaande gesprekken worden uitgewisseld. De accessoires, lampen, etenswaren en drankjes die vaak op de bijzettafels staan scheppen warmte en comfort, en je kunt 's avonds naar je favoriete TV serie kijken met je benen rustend op de salontafel.

Koop unieke boomstamtafels online bij WEBA

Boomstamtafels zijn populaire meubelstukken en worden vaak vergezeld van diverse stoelen, krukjes, of sofa's. Boomstam salontafels bijvoorbeeld, zijn ontworpen om op te vallen. Ook boomstam salontafels voor buiten, wandtafels, bijzettafels, plantentafels, en andere moderne tafels met praktische ontwerpen zijn bij WEBA te vinden tegen redelijke prijzen.

Bij WEBA meubelen hebben we een ruime keuze, van boomstronken tot tafels met houten onderstellen. Elk stuk boomstam heeft zijn eigen persoonlijkheid, vorm en grootte. Deze onderstellen vormen uitstekende rustieke houten meubelen als ze gecombineerd worden met een van onze eettafels of vergadertafels.

Vind aanbiedingen in onze winkel of online om de perfecte boomstamtafel voor jou te vinden. WEBA meubelen heeft ongetwijfeld de perfecte boomstamtafel voor jou!

Ontdek ook andere functies van boomstamtafels.

Boomstamtafels kunnen verschillende functies hebben. Sommige boomstamtafels, zoals vierkante salontafels, en hun rechthoekige tegenhangers, kunnen op allerlei manieren gebruikt worden voor andere doeleinden dan hun primaire functie. Kies uit een breed assortiment boomstamtafels die in de winkel of online bij WEBA verkrijgbaar zijn. Je kunt nu verschillende soorten boomstamtafels bestellen voor gebruik op specifieke plaatsen in je huis of kantoor.

Boomstam keuken- en eettafels en andere bijbehorende accessoires voor elke soort keuken of eetkamer zijn ook verkrijgbaar. Kom je er niet helemaal uit en kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een nieuwe eettafel, salontafel, haltafel of wandtafel? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee!