Kleine tafels

Kleine tafels - Ontdek alle tafels bij WEBA in de winkel of online

Kleine tafeltjes zijn misschien een bijzaak bij je hoofdmeubilair, maar ze zijn ongelooflijk functioneel. Bijzettafeltjes en onze plantentafeltjes zijn twee soorten kleine tafels. Als je niet genoeg ruimte hebt voor een salontafel met opbergruimte, kan een bijzettafeltje of plantentafel dienen als vervanger aan weerszijden van je bank. Een klein tafeltje is handig om je afstandsbediening, snacks, of een boek op te plaatsen. Sommige tafels hebben lades voor afstandsbedieningen, terwijl andere open planken hebben voor al die boeken die op je leeslijst staan. Ze dienen een soortgelijk doel in de slaapkamer, waar je een stapeltje best-sellers kunt verstoppen of lotions en andere schoonheidsproducten kunt opbergen.

 1. Salontafel Stali rond bruin
  Promo
  Nieuw
  Salontafel Stali rond bruin
  Aanbiedingsprijs € 99,00 Normale prijs € 123,00
 2. Wandtafel Palmera 120x35cm
  Promo
  Wandtafel Palmera 120x35cm
  Aanbiedingsprijs € 329,00 Normale prijs € 395,00
 3. Bijzettafel Derrick Ø40cm
  Promo
  Bijzettafel Derrick Ø40cm
  Aanbiedingsprijs € 65,00 Normale prijs € 77,00
 4. Salontafel Derrick hout massief rond
  Promo
  Salontafel Derrick hout massief rond
  Aanbiedingsprijs € 95,00 Normale prijs € 115,00

Ervaar de elegantie van kleine tafeltjes in woonkamers

De kleine tafel is een essentieel element bij de inrichting van een huiskamer om zijn praktische functie, ondersteunende functie, en esthetiek, die een vleugje stijl toevoegt aan de inrichting van de huiskamer. Kies voor elegante eenvoud of voor een moderne look bij de keuze van een nieuw ontwerp. De kleine tafeltjes zijn ongelooflijk veelzijdig. Ze worden in veel informele situaties als voetensteun gebruikt. Ook zijn ze van verschillende materialen gemaakt, zoals eikenhout, gelakt hout, massief hout, metaal en andere materialen zoals glas. Sommige tafels bezitten een meer functionele afwerking zoals glanzend gelakt hout, of andere materialen om ze tot een van de meest waardevolle meubelstukken in huis te maken. Ontdek de kleine tafels van WEBA meubelen die in de winkel en online verkrijgbaar zijn.

De ideale kleine tafel voor je ruimte kiezen

De juiste kleine tafels, accenttafels, bijzettafels en andere kleine tafels voor je huis kiezen is even belangrijk als de juiste zetel of eetkamerset kiezen. Het hangt af van hoe je je huis wilt laten functioneren, de esthetiek die je wilt bereiken, en zelfs hoeveel boeken je naast je bed bewaart.

WEBA meubelen biedt je een ruime keuze als het om kleine tafeltjes gaat. Als je een klein tafeltje zoekt, begin dan met de hoogte; het moet iets kleiner zijn dan de hoeksalon of stoel. Ook zijn er verschillende vormen, zoals ronde tafels, vierkante tafels, en rechthoekige tafels. Na het bepalen van de vorm en hoogte kun je overgaan tot verschillende stijlen en ontwerpen. Een moderne kleine tafel zal ontworpen zijn met geometrische vormen in neutrale kleurtonen.

Maak je ruimte compleet met kleine tafeltjes

Een kleine rustieke tafel zal een landelijke charme hebben met een doorleefd uiterlijk en een ingetogen vormgeving, die een warm gevoel van comfort toevoegt. Ook vind je op onze webshop moderne kleine tafeltjes met taps toelopende poten en strakke lijnen, en ook klassieke kleine tafeltjes die een vintage gevoel aan je inrichting geven. Afhankelijk van het meubel en je woninginrichting kun je metalen of houten tafeltjes kiezen, met of zonder bekleding. Ze hebben ook verschillende opbergmogelijkheden.

Vind je favoriete kleine tafeltje in van onze winkels of op de webshop om je inrichting esthetisch op te leuken. Kom je er nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze.