Haltafels

Omdat de tafel in de hal een van de eerste dingen is die gasten zien als ze een huis binnenkomen, en omdat ze de sfeer voor de hele ruimte bepalen, is het uitzoeken van een mooie haltafel van het grootste belang. Een ideale haltafel is lang en dun, en biedt een oppervlak zonder veel ruimte in te nemen.

Haltafels - Koop alle tafels bij WEBA in de winkel of online

Omdat de tafel in de hal een van de eerste dingen is die gasten zien als ze een huis binnenkomen, en omdat ze de sfeer voor de hele ruimte bepalen, is het uitzoeken van een mooie haltafel van het grootste belang. Een ideale haltafel is lang en dun, en biedt een oppervlak zonder veel ruimte in te nemen.

Je kunt gasten een voorproefje geven van je interieurstijl en tegelijk meer ruimte bieden in de hal met behulp van een haltafel die vele doeleinden dient.

Onze eigentijdse en elegante haltafels helpen je om je ruimte optimaal te benutten

Een haltafel is een nuttig meubelstuk om in je huis te hebben, vooral als je woonruimte beperkt is of als je een drukke levensstijl leidt. Een tafeltje bij de voordeur, of entree, hoe klein de haltafel ook is, kan een uitstekende plek zijn om je sleutels, tassen, sjaals en handschoenen op te bergen. Tafeltjes met allerlei opbergmogelijkheden zijn niet alleen handig om post te sorteren en vaak gebruikte spullen zoals paraplu's en schoenen te bewaren, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor te retourneren kleding.

Er is een ruime keuze aan entree tafels bij WEBA, elk voldoet aan een unieke reeks esthetische en functionele criteria. Sommige van onze haltafels bevatten laden om rommel te verbergen, andere zijn slank en ongecompliceerd, waardoor ze perfect zijn voor ruimten die weinig plaats bieden. Je kunt een entree tafel ook gebruiken om een grote open ruimte op te breken en tegelijk meer opbergruimte te bieden door de haltafel onder een kapstok te plaatsen. Bij WEBA vind je de elegantste haltafels. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van een nieuwe haltafel? Neem dan gerust contact met ons op, browse onze webshop of kom langs in een van onze vestigingen!

Verschillende soorten, maten en kleuren haltafels

Heb jij al een mooie haltafel op het oog? Welke specificaties, maten, stijl en kleur van de tafel zou jij graag in jouw hal willen plaatsen? WEBA biedt allerlei soorten haltafels. Haltafels met een esthetiek die doet denken aan de jaren 50, of langer geleden. Een geraffineerde uitstraling kun je verkrijgen door het gebruik van een metalen raamwerk bij een klassieke haltafel. Ook vind je moderne en strakke haltafels in ons ruime assortiment tafels. Waar je ook naar op zoek bent, bij WEBA vind je ongetwijfeld een haltafel die goed staat in jouw interieur.

Haltafels kunnen los geplaatst worden

Voorheen werden haltafels vaak bevestigd aan de muur. Tegenwoordig hoeven deze handige tafels niet meer aan de muren bevestigd te worden om goed te kunnen functioneren. Het vermogen van haltafels om op te gaan in hun omgeving heeft bijgedragen tot de stijging van de populariteit van deze meubelstukken, die vaak vierkant of rechthoekig van vorm zijn. Of de haltafel al dan niet aan de muur bevestigd wordt, is een beslissing die je zelf kunt nemen. Vind je het fijn dat de haltafel bevestigd wordt aan de muur? Dan doen wij graag een aantal suggesties, laat een van onze meubelspecialisten met je meedenken, voor je het weet, geniet jij van een mooie haltafel in huis!