Hoge tafels

Hoge tafels - Ontdek alle tafels bij WEBA in de winkel of online

Hoge tafels zijn de handige allrounders van het huis, ze staan altijd klaar voor een gezellige tijd. Zet eenvoudig hoge tafels in de hoek van je keuken, en je hebt een geweldige plek om aan een kopje koffie te drinken of een ontspannen lunch te eten. Geef je een feestje, dan vormen hoge tafels een handig middelpunt waar je gasten plaats kunnen nemen of een plek om hun borden en glazen op te zetten. Als het weer warmer wordt, neem je je hoge tafel gewoon mee uit de kamer richting de tuin of de patio om buiten te eten.

Waarom kiezen voor een hoge tafel in huis?

Je kunt jezelf trakteren op een plek in je huis waar je rustig een drankje kunt drinken, maar ook stevig kunt dineren met vrienden als je een hoge tafel in je ruimte hebt. Een hoge tafel is een stijlvolle en praktische keuze voor elk huis, of je nu een speciale eethoek hebt of een kleinere keuken hebt. Ze besparen ruimte, zijn aangenaam en praktisch en zien er mooi uit. Hoge tafels zijn ideaal om eten op te zetten en zijn perfect om 's morgens vroeg van een kopje koffie of een snelle maaltijd te genieten.

Als je op zoek bent naar een snelle hap, kan een hoge tafel ook een prima oplossing zijn. Of het nu gaat om het staande ontbijt 's morgens, het tussendoortje van de kinderen voor de voetbaltraining, of een ongedwongen vrijdagavond afhaalmaaltijd voor jou en je partner. Zet jouw nieuwe hoge tafel in de keuken, en je bent klaar om te gaan. Misschien is een van onze kleinere, ronde of vierkante tafels ideaal voor je kleinere bijeenkomsten.

WEBA meubelen bieden een keur aan hoge tafels in diverse vormen

Zoals ronde tafels, vierkante tafels, rechthoekige tafels, en meer, zodat je je interieurstijl naar wens kunt mixen en matchen. Voeg een hoge tafel en bijpassende stoelen toe aan je keuken of eethoek om de aanblik compleet te maken.

Met onze selectie hoge tafels en stoelen kun je een gastvrije en comfortabele omgeving scheppen. Deze hoge stoelen en tafels zijn ideaal voor de inrichting van een pub, een restaurant met een buitenpatio, of een klein café. Hoge tafelsets hebben een elegante uitstraling en bieden tegelijk extra eetruimte voor je klanten.

We hebben de perfecte hoge tafels en stoelen voor je etablissement in verschillende stijlen en kleuren die bij je inrichting passen, of je nu een trendy sfeer hebt of een ruige landelijke sfeer. We bieden ook hoge tafels in verschillende maten om aan je beschikbare ruimte tegemoet te komen. Kies uit hoge tafels met 2 zitplaatsen tot hoge tafels met 10 zitplaatsen om aan alle maten eetgezelschappen tegemoet te komen. Of je nu een vierkante of hoge ronde tafel voor je bar nodig hebt, we hebben een ruime keuze.

De beste hoge tafels online shoppen

Welke stijl, soort, of ontwerp van de hoge tafel je moet kiezen wordt in de eerste plaats bepaald door de uitstraling van je interieur en de plaats waar de tafel komt te staan. We hebben metalen tafels die de ruimte een industriële look geven, terwijl onze houten tafels goed passen bij een natuurlijk getinte inrichting. Combineer met goed gekozen hoge krukken en stoelkussens voor extra stijl en comfort, en je bent klaar voor een geweldige avond of ochtend!