Tafel met metalen tafelpoten

Tafels met metalen tafelpoten - Ontdek alle tafels bij WEBA in de winkel of online

Je kunt een uitnodigende, stijlvolle, en functionele zithoek in je huis en kantoor creëren door tafels met metalen poten te gebruiken. In combinatie met het juiste formaat tapijt kunnen deze metalen poten je helpen een ruimte te creëren waar je elke dag van zult genieten.

Een tafel met metalen poten is een uitstekende aanvulling op elk huis- of kantoor, kies een walnoten salontafel, eettafel, tuintafel of bureau voor kantoor. Je kunt rekenen op verschillende voordelen als je een tafel met metalen tafelpoten koopt. Metalen meubelpoten zijn zowel modieus als duurzaam, want ze combineren stevig hout (en andere materialen) met een duurzame metalen structuur voor hun poten. Deze metalen tafelpoten zijn eenvoudig en toch elegant van ontwerp, maar ze zijn ook moeiteloos op elke tafel te plaatsen.

Bij WEBA vind je schitterende tafels met metalen poten voor thuis en kantoor

WEBA meubelen is er trots op klanten tafels met metalen poten te kunnen bieden die bij elke inrichtingsstijl passen. Welke stijl tafel met metalen tafelpoten je ook kiest, je zult de veelzijdigheid van metalen als tafelpoten waarderen. De afwerking met metalen poten past moeiteloos bij elke kleur, zodat deze tafelmeubel perfect in je ruimte past en goed samengaat met decoratieve elementen zoals accentkussens en vloerkleden.

Heb je een minimalistische inrichting in je huis? Dan zouden een paar kleine accessoires al genoeg zijn op een tafel met metalen poten. Een andere mogelijkheid is dat één voorwerp, zoals een enorme vaas, de show steelt. Ook planten passen er mooi bij, en scheppen een ontspannen sfeer. Een andere mogelijkheid is om tijdschriften op de tafel te leggen.

Verander je tafels in eigentijdse tafels door metalen tafelpoten toe te voegen

Natuurlijk hangt het af van het tafelblad waarmee je ze combineert, maar onze tafels met metalen poten zijn ideaal voor interieurs in moderne stijl. Onze metalen tafelpoten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en van stevig roestvrij staal. Dit betekent dat ze gemakkelijk aan tafelbladen bevestigd kunnen worden om bijna elke soort tafel te maken.

Bouw je een bureau voor thuiskantoor tegen een muur, dan wil je misschien twee van de poten verder naar binnen plaatsen. Zo kun je je stoel naar binnen schuiven en passen je benen onder het bureau.

De juiste tafels met metalen poten kiezen

Houd bij het opmeten voor een eettafel rekening met de dikte van het tafelblad. De standaard tafelhoogte is 75 cm. Als je tafelblad 5 cm dik is, moet je dus 70 cm hoge poten bestellen.

Afhankelijk van het ontwerp van het onderstel van de eettafel, kan het nodig zijn de lengte te bepalen. We stellen een minimum van 30 vanaf het uiteinde van de tafel voor, voor beenruimte bij de eindstoelen.

Over het algemeen hebben ze allemaal de standaardhoogte van 75 cm. Bureautafel- of keukentafelpoten kunnen echter zo gemaakt worden dat ze passen bij de hoogte van je bestaande stoel of zitplaats. We geven graag specifieke aanbevelingen. Aarzel niet om contact op te nemen voor advies, tips of vragen. Wij denken graag met je mee!