Uitschuifbare tafels

Uitschuifbare tafels - ontdek meer bij WEBA.

Uitschuifbare ronde tafels worden steeds populairder. Dat is niet voor niets. Je kunt elkaar goed zien en gezellig kletsen, terwijl aan de andere kant gemakkelijk meer stoelen bijgezet kunnen worden. Perfect voor kleine bijeenkomsten en verjaardagsfeestjes met vrienden en familie! Bij WEBA ontdek je een ruime keuze aan uittrekbare tafels die bij elk budget en elke woonstijl passen.

Krijg je veel bezoek? Dan is een eettafel die uitschuifbaar is uitstekend voor jou! Je kunt met een uittrekbare eettafel gemakkelijk al je gasten aan tafel ontvangen. In het begin is de tafel wat kleiner, maar zodra je meer gasten hebt, verandert deze tafel al snel in een gezellige lange tafel. Je kunt de tafel op andere dagen kleiner maken voor extra leefruimte! Er is altijd wel een prachtige tafel die bij je eetruimte past met de vele verschillende vormen en materialen van WEBA's uitschuifbare eettafels.

Tafels zijn het middelpunt van familiebijeenkomsten

Waar lekker wordt gegeten, gekletst en spelletjes worden gespeeld. Een uitschuifbare tafel is ideaal voor familiebijeenkomsten zowel binnen als buiten. Het is handig om bij een uittrekbare eettafel in beide standen dezelfde stoelen te hebben. Als je bijvoorbeeld door de week met z'n vieren aan de uitschuifbare eettafel zit en in het weekend met zes of acht personen, dan moeten de extra stoelen door de week opgeborgen worden.

Je kunt ze overal in huis neerzetten, zoals aan weerszijden van een bijzettafel, als gangzitje, of in de hoek van een slaapkamer. Let bij de aanschaf van nieuwe eetkamerstoelen vooral op de armleuningen. Deze nemen meer ruimte in beslag.

Als je veel gasten hebt, is een uitschuifbare eettafel een goed idee

Iedereen kan comfortabel zitten met een paar extra stoelen of krukken en deze tafel, zodat niemand zich buitengesloten voelt. Je kunt de tafel op andere dagen kleiner maken, zodat je wat meer leefruimte hebt. Er is genoeg ruimte voor iedereen om er omheen te zitten, en de tafel kan voor van alles gebruikt worden.

Extra gezelligheid met uitschuifbare eettafels

Dek de tafel met je beste servies, de verrukkelijkste wijnen, en een bartafel in de eetkamer, en het zal lijken alsof je uit eten gaat. De verrukkelijke maaltijd kan nu beginnen! Het zal ongetwijfeld een succes worden. Het is ook geen probleem als de groep zich plotseling uitbreidt. Je kunt de eettafel in een oogwenk uitklappen en zorgen dat iedereen een plaats heeft.

WEBA’s uitschuifbare tafel is populair geworden door zijn veelzijdigheid. Het ontwerp van de uittrekbare tafel maakt er een veelzijdig meubelstuk van dat in allerlei situaties gebruikt kan worden, onder andere in huizen en tuinen, maar ook in kantoorruimtes.

Onze uitschuifbare tafels zijn ideaal voor spelletjesavonden, diners en familiebijeenkomsten. Al deze eigenschappen maken de uittrekbare tafel tot een essentieel meubelstuk voor zowel thuis als op de werkplek. WEBA’s tafels zijn er in allerlei vormen, denk aan rond, vierkant, rechthoekig, en ovaal.

De afmetingen van een uitschuifbare eettafel kunnen van het ene ontwerp tot het andere verschillen, maar je zult ze altijd aan je wensen kunnen aanpassen.