Shop nu onze promo’s aan verlaagde levertarieven!
Klik hier voor corona info.

 • Levering in heel België
 • 10000 producten op voorraad
 • Koop nu lokaal

Mons

Informatie m.b.t. het coronavirus

Tot en met 19 april gelden volgende maatregelen:

 1. Onze winkels zijn gesloten, maar blijven telefonisch of via mail bereikbaar, ook voor bestellingen.
 2. Onze webshop (weba.be) blijft 24/7 beschikbaar. Bestellingen kunnen worden geplaatst en zullen worden geleverd. Wij doen er alles aan om deze leveringen tijdig uit te voeren, maar enige vertraging is mogelijk. Alleen ‘klik en haal af’ is tot nader order niet mogelijk.
 3. Afhalingen zijn tot nader order niet meer mogelijk. Indien gewenst, kan u contact opnemen met de winkel waar u uw bestelling plaatste om een oplossing te zoeken.
 4. Geplande leveringen gaan zo veel als mogelijk door. Indien dit toch in het gedrang komt, zal u worden gecontacteerd door onze administratie.
  • Wat wijzigt?
   1. Om te voldoen aan de vereisten van ‘social distancing’, brengen onze bezorgers jouw aankopen tijdelijk niet verder dan de voordeur.
   2. Alle montages zijn tot nader order uitgesteld. Wij nemen later contact met u op om de afspraak opnieuw in te plannen.
   3. Leveringen moeten op voorhand betaald zijn. Contacteer de administratie om na te gaan hoe u dit kan doen.
   4. Afvalmeubelen worden niet opgehaald door onze bezorgers.
   5. Omruilingen kunnen tot nader order niet doorgaan.
   6. Onze bezorgers zullen zelf, mits jouw toestemming, aftekenen voor ontvangst. Gelieve jouw ID-kaartnummer bij de hand te hebben om de laatste 3 cijfers van op afstand te zeggen. Dit nummer zal de bezorger in het handtekeningveld vermelden, samen met jouw naam.
  • Enkele aandachtspunten:
   1. Gelieve geen handen te geven aan onze medewerkers en steeds 2 meter afstand te houden.
   2. Voel je jezelf niet goed, verwittig ons dan telefonisch. In dat geval stellen we de levering uit, zonder extra kosten.
 5. Nieuwe leveringen van eerdere bestellingen kunnen tot nader order worden ingepland. Onze administratie stelt u een datum voor afhankelijk van de bezetting bij de leverdienst.

Deze maatregelen zijn sterk afhankelijk van de informatie en richtlijnen die we ontvangen van de overheid, en dit kan dagelijks veranderen. Volg dan ook nauwgezet onze website en sociale media op voor alle updates.

Ch. de l'Espérance 304, 7390 Quaregnon
Telefonisch bereikbaar Mons
 • Maandag Tel. niet bereikbaar
  Dinsdag Tel. niet bereikbaar
  Woensdag 10:00 - 18:30
  Donderdag 10:00 - 18:30
  Vrijdag 10:00 - 18:30
  Zaterdag 10:00 - 18:00
  Zondag Tel. niet bereikbaar

Mons