Jouw nieuwe meubels, perfect gemonteerd zonder gedoe

Met de montageservice van WEBA laat je jouw meubels door een professioneel, ervaren team in elkaar zetten. Perfect zoals het moet en met zorg, zodat je geen tijd verliest. Zelfs de rit naar het containerpark is niet meer nodig.

 1. Heb je moeite met het monteren van meubels?
  Geniet van een professionele montageservice om je te helpen bij het deskundig monteren van jouw meubels.
 2. Heb je weinig tijd om meubels zelf te monteren?
  Kies zelf de datum voor je montageafspraak en verlies geen tijd met het uitpakken en in elkaar steken van je meubelen.
 3. Heb je geen gereedschap of ben je niet handig genoeg?
  Profiteer van de expertise van ervaren monteurs om jouw meubels veilig en efficiënt te monteren.
 4. Wil je van het afvalmateriaal af na de montage?
  Laat alle verpakkingsmaterialen netjes opruimen en kies voor een milieuvriendelijke recyclage.

Vermijd onnodige discussies in huis. Laat jouw meubels perfect monteren, zodat jij zorgeloos kunt genieten van een prachtig interieur.

Snelle links: Tarieven | Levering op verdiep | Terugname oude meubelen | Veelgestelde vragen

WEBA klanten getuigen 

Ervaar de voordelen! 

Ontdek alle voordelen van jarenlange ervaring en de juiste vaardigheden om jouw meubels op de juiste manier te monteren.

 • Je bespaart kostbare tijd en energie. Geen gedoe meer met ingewikkelde instructies en gereedschap.
 • Je hoeft je geen zorgen te maken over fouten of beschadigingen tijdens het montageproces. De monteurs zorgen voor een vlekkeloze montage.
 • Geen onnodige ritjes naar het containerpark. Alle verpakkingsmaterialen worden meegenomen en verantwoord gerecycleerd.
 • Wil je meteen een oude zetel, kast of bed meegeven? Dat kan ook, voor een kleine meerprijs.  

Kies voor het gemak, de expertise en de garantie van een perfect resultaat. Leun achterover, ontspan en laat ons het werk doen.

@weba_be Learn how to assemble our esperanto nightstand from a pro! #MNMblokhut #viral #furniture #weba #gent #deinze #mons ♬ origineel geluid - WEBA

Tarieven en voorwaarden van onze montageservice 

De prijs voor de montage van jouw aankopen varieert, afhankelijk van het specifieke meubelstuk en de complexiteit van de montage. Neem contact op met de klantendienst om de montagekost te berekenen.

Houd er rekening mee dat WEBA niet alle meubels monteert. Sommige meubels zijn eenvoudig zelf te monteren en wens je toch hulp dan verwijzen we je graag door naar Ringtwice.

Leveren op verdieping

WEBA biedt verschillende opties voor leveringen op verdiepingen.

Terugname van oude meubelen

Laat je oude meubelen terugnemen bij de levering van je nieuwe meubelen. De prijzen voor het terugnemen van oude meubelen zijn afhankelijk van de grootte en het type meubel. We nemen echter alleen gelijkaardige meubelen terug. Dit betekent dat bij de levering van een nieuw bed, een oud bed kan worden teruggenomen, maar geen andere meubelstukken zoals tafels.

Jouw meubels krijgen een tweede leven doordat ze op een verantwoorde manier worden verwerkt.  Neem contact op als je vragen hebt over het terugnemen van jouw oude meubelen.

Veelgestelde vragen over WEBA’s Montageservice: 

Hoe voeg je de montageservice toe? 

Je hebt nog geen bestelling: 

Bezoek een van onze WEBA-winkels en plaats jouw bestelling en vraag onmiddellijk de montageservice aan.

Extra tip: Na je bestelling trakteert Arsène je graag in de cafetaria op een drankje!

Bestel je liever online? Bestel dan je meubelen via de webshop en neem daarna contact op met onze klantendienst.

Je hebt al een bestelling in één van onze winkels: 

Al besteld? Geen zorgen, het is nog niet te laat!

Neem contact op en vraag naar de montagekost van jouw meubelen.

Je hebt een bestelling via de webshop: 

Heb je jouw meubels al online besteld? Geen zorgen! Neem contact op met onze klantendienst en voeg de montageservice toe aan je bestelling.

Worden alle meubelen gemonteerd?

Bij WEBA bieden we een montageservice voor een breed scala aan meubels. Echter, niet alle producten worden door ons gemonteerd. We streven ernaar om onze klanten zo goed en zo snel mogelijk van dienst te zijn en hebben daarom een aantal richtlijnen met betrekking tot de montage.

WEBA monteert over het algemeen grote meubelstukken, zoals kasten, bedden en eettafels. Deze items vereisen vaak een professionele montage vanwege hun complexiteit.

Sommige meubelen monteert WEBA echter niet. Deze meubels zijn vaak eenvoudig zelf te monteren met behulp van de bijgeleverde instructies en benodigde gereedschappen.

Wat als je hulp nodig hebt bij de montage van meubels die WEBA niet monteert?

Als je hulp nodig hebt bij de montage van meubels die WEBA niet monteert, raden we je aan om contact op te nemen met Ringtwice. Zij bieden een professionele montageservice voor een breed scala aan meubels, inclusief degenen die niet door WEBA worden gemonteerd. Je kunt rechtstreeks contact met hen opnemen voor meer informatie en het plannen van een montageafspraak.

Zijn er extra kosten verbonden aan de montageservice?

Ja, er zijn extra kosten verbonden zijn aan de montageservice van WEBA. De prijs voor de montage varieert afhankelijk van het specifieke meubelstuk en de complexiteit van de montage. Om de exacte kosten voor de montageservice te achterhalen, raden we je aan om contact op te nemen met onze klantendienst. Onze vriendelijke medewerkers kunnen je voorzien van alle nodige informatie met betrekking tot de prijzen en beschikbaarheid van de montageservice voor jouw specifieke meubels. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen en genieten van een zorgeloze montage van jouw meubels door onze professionele teamleden.

Welke betalingsmogelijkheden zijn beschikbaar?

Bij WEBA bieden we diverse betalingsmogelijkheden voor de montageservice. Je kunt gebruikmaken van verschillende betaalmethoden zoals contant of met bankkaart betalen in een winkel, per bankoverschrijving of via een betaallink. De montagekosten zijn steeds een vast tarief (dus geen verrassingen achteraf), en dienen ten laatste 5 werkdagen voor de levering betaald te worden.

Kan ik een montageafspraak maken op een specifieke datum en tijd die voor mij het beste uitkomt?

Absoluut! Bij WEBA streven we ernaar om aan jouw voorkeuren tegemoet te komen. Je kunt een montageafspraak maken op een specifieke datum en tijd die het beste bij jouw planning past. Kijk hiervoor in de bevestigingsemail van jouw bestelling en klik door naar het klantenportaal.

Geraak je er niet aan uit? Neem contact op met onze klantendienst om een montageafspraak te plannen en geef jouw gewenste datum door. Ons team zal zijn best doen om aan jouw verzoek te voldoen en ervoor te zorgen dat jouw meubels op het gewenste moment worden gemonteerd.

Zijn er bepaalde voorwaarden, zoals toegang tot de woning of parkeermogelijkheden?

Voor een soepele en efficiënte montageservice vragen we om toegang tot de woning op het afgesproken tijdstip van montage. Het is belangrijk dat de ruimte waarin de meubels moeten worden gemonteerd toegankelijk is en voldoende werkruimte biedt.

Ook vragen we om voldoende parkeermogelijkheden in de nabijheid van jouw woning. Onze medewerkers bezorgen je graag de inlichtingenfiche. Zorg ervoor dat deze voorwaarden en vereisten zijn vervuld, zodat onze montageteams snel en probleemloos aan het werk kunnen.

Wordt het verpakkingsmateriaal meegenomen en afgevoerd na de montage?

Ja, bij WEBA zorgen we ervoor dat het verpakkingsmateriaal na de montage netjes wordt meegenomen. Onze montageteams zullen ervoor zorgen dat eventuele kartonnen dozen, plastic folie en andere verpakkingsmaterialen worden opgeruimd en op milieuvriendelijke wijze worden verwerkt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het opruimen van het afval na de montage.

Biedt WEBA garantie op de uitgevoerde montageservice?

Ja, bij WEBA bieden we garantie op de uitgevoerde montageservice. We streven ernaar om hoogwaardige montage te leveren en staan achter het vakmanschap van onze montageteams. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn na de montage, neem dan contact met ons op en we zullen ons uiterste best doen om het probleem naar tevredenheid op te lossen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en we zorgen ervoor dat je kunt genieten van jouw gemonteerde meubels met gemoedsrust en vertrouwen.

Neem contact op en maak gebruik van onze montageservice! 

Ontdek het gemak en de expertise van de montageservice! Laat professionele monteurs jouw meubels vakkundig in elkaar zetten, zodat je direct kunt genieten van jouw nieuwe interieur. 

Neem vandaag nog contact op!