Onze coronamaatregelen: meer info

Onze winkels en magazijnen zijn open op donderdag 13 mei (Hemelvaart).

Vacatures

WEBA Online

WEBA Online is de internet-poot van WEBA. Een jong bedrijf in volle dynamiek.
Wil je de equipe van de Online vervoegen? Mail dan je CV en motivatiebrief naar: jobs@webasystems.be.

COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE (M/V/X)

Weba Online stelt het goed! Dankzij eigentijdse meubelen, woonaccessoires en vlijmscherpe prijzen blijven we groeien. Daarom zijn we op zoek naar een administratief medewerker om ons team te versterken. Haal je energie uit mensen helpen en zoek je een job vol afwisseling? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als administratief medewerker ziet jouw takenpakket er als volgt uit:

  • Je staat klanten telefonisch te woord. Je adviseert hen actief bij diverse vragen en behandelt klachten. Indien nodig, schakel je hen door of help je hen verder via mail. Je doel is om de klanten vakkundig te informeren en vooruit te helpen.
  • Je vervult diverse administratieve taken om de vele bestellingen, afhalingen en leveringen vlot te laten verlopen. Zo zal je bijvoorbeeld bestellingen verwerken en opvolgen, klantengegevens controleren, proactief klanten verwittigen en de dienst na verkoop verzorgen.
  • Je staat in voor het ingeven van nieuwe producten op onze webshop. Je vult alle productdetails correct in en volgt de richtlijnen zodat het product goed vindbaar is in de webshop en via Google.

Profiel

  • Je behaalde een bachelorsdiploma (bij voorkeur in talen of een commerciële/administratieve richting) of een diploma secundair onderwijs met een gelijkaardige achtergrond.
  • Je spreekt perfect Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans.
  • Je bent communicatief en telefoneren met klanten, collega’s en leveranciers schrikt je niet af.
  • Je bent klantvriendelijk, geduldig en blijft steeds diplomatisch.
  • Je werkt ordelijk en nauwkeurig.
  • Je hebt een gezonde dosis werklust en enthousiasme.
  • Je hebt interesse in online shopping en interieur.

Aanbod

Je komt terecht in een jong, dynamisch en gedreven team binnen een stabiele, familiale onderneming. Je krijgt een tijdelijk contract van 2 augustus 2021 tot en met 31 december 2021 voor een voltijdse functie. Na evaluatie kan dit omgezet worden in een vast contract van onbepaalde duur. Je kan rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met maaltijdcheques (8€/dag). Je krijgt personeelskorting op ons volledige assortiment en wij voorzien wekelijks vers fruit in ons mooie kantoor in het noorden van Gent.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar jobs@webasystems.be.