Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

Boxspring met opbergruimte | WEBA Meubelen

In onze selectie bij WEBA Meubelen ontdek je een ruime keuze aan prachtige boxsprings met opbergruimte, boxsprings in verschillende afmetingen. Met de lades kun je meer bergruimte onder het bed creëren zonder de matras te hoeven optillen.

Omdat de slimme opbergruimte onder de fundering van een boxspring verborgen is, is het ook perfect om de ruimte onder je matras optimaal te benutten.

Neem contact op met onze slaapexperts als je hulp, suggesties, of advies nodig hebt bij het uitzoeken van een bed met opbergruimte. Je kunt ook een bezoek brengen aan een van onze vestigingen!

Opbergruimte in het bed – WEBA boxspring met opbergruimte

Of je nu een bed van 180x200 cm, een bed van 160x200 cm, of een bed van 140x200 cm zoekt, WEBA heeft vast en zeker wat je nodig hebt. Als je weinig ruimte hebt maar toch met z'n tweeën moet slapen, zijn boxsprings een prima optie. Ze zijn ongelooflijk efficiënt en maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Onze boxsprings met opbergruimte zijn er in een aantal materialen en afwerkingen, zodat je er een kunt kiezen die bij de inrichting van je kamer past. Eenvoudige bedden met houten frames komen het meest voor, met stevige, betrouwbare frames die tientallen jaren meegaan en er met elk jaar beter uitzien!

Boxspring met opbergruimte – ontdek alle boxsprings bij WEBA in de winkel of online.

De beste boxspring met opbergruimte is een heel individuele keuze. Want wat voor de één werkt, werkt voor de ander misschien niet. Daarom heeft WEBA een groot assortiment opbergmatrassen en bedden. Er is altijd wel een bed dat geschikt is voor jouw behoeften. Maar hoe kies je het beste bed of bedframe voor jou? Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over het kiezen van een nieuw bed.

Bezoek een van onze WEBA vestigingen om te praten met een van onze slaapexperts. Bovendien heb je de mogelijkheid om je nieuwe boxspring bed in de winkel uit te proberen. Je kunt ook overleggen met een van onze online slaapexperts. Zij zullen je adviseren welk bed het beste in je kamer zal staan en waar je het het beste neer kunt zetten.

WEBA Meubelen biedt een ruim aanbod aan boxsprings met opbergruimte

Een boxspring met opbergruimte is een slimme beslissing voor elk huis, vooral als je in een beperkte ruimte woont. Je kunt alles in de bergruimte opbergen, ook kleding, kinderspeelgoed, en beddengoed. Dit is een prachtig alternatief als je je bed wilt opmaken en toch het beddengoed ter beschikking wilt hebben. De gesloten vorm van dit soort bedden helpt om stof op afstand te houden.

Opbergbedden van WEBA zijn er in een scala van kleuren en materialen. Ze zijn geschikt voor elke soort slaapkamer. Boxsprings met opbergruimte zijn er in allerlei maten, van kleine eenpersoonsbedden tot queensize en tweepersoonsbedden.

In plaats van een vlakke fundering kan ook een elektrisch verstelbare boxspring of een bed met opbergruimte gebruikt worden. Het belangrijkste verschil tussen een boxspring en een bed is dat boxsprings complete slaapsystemen zijn.