Boxspring bed | WEBA Meubelen

Wil je elke nacht in een comfortabel bed slapen? Je kunt altijd het model van je dromen ontdekken in onze grote keuze aan boxsprings.

WEBA Meubelen biedt alles wat je nodig hebt op het gebied van ontwerp, afmetingen, en comfort. Je ontdekt een geschikte boxspring voor je slaapkamer tussen onze uitgebreide selectie.

De collectie boxspring bedden is er bij WEBA in verschillende maten. We voeren enkele boxsprings in maten van 90x200 tot 140x200. Boxsprings in dubbele maten, zoals 160x200 en 180x200, zijn ook verkrijgbaar.

Ook bieden we veel variatie qua kleuren: er zijn boxsprings in zwart, grijs, beige, en wit.

Boxspring bed – ontdek alle boxsprings bij WEBA in de winkel of online.

De drie lagen waaruit een boxspring bestaat zijn een van de meest onderscheidende kenmerken. De fundering bestaat uit pocketveren of bonellveren. Het slaapcomfort en de ondersteuning worden door deze laag bepaald. Hierop worden een boxspringmatras en een topmatras gelegd. In plaats van een vlakke bodem kun je een elektronisch verstelbare boxspring kiezen, of een bed met opbergruimte.

Het belangrijkste onderscheid tussen een boxspring en een bed is dat boxsprings hele slaapsystemen zijn. Bedden bestaan uit een losse basis en een matras.

De optimale boxspring is er een die afgestemd is op je specifieke eisen en smaak

Daarom vind je bij WEBA een grote verscheidenheid aan boxsprings in verschillende maten, en ontwerpen. Bovendien heb je de mogelijkheid om niet alleen standaard boxsprings te kiezen, maar ook boxsprings met opbergruimte. Weet je niet zeker welke boxspring het beste voor je is? Neem gerust contact met ons op, of vraag een medewerker in een van onze vestigingen om hulp!

Boxsprings zijn comfortabel en bieden een hoog slaapoppervlak

De precieze hoogte wordt bepaald door de hoogte van de matras, de hoogte van het topper, en de hoogte van de poten. Maak het geheel af met een bij elkaar passend hoofdbord en voetenbord.

Een goede boxspring is een bed met een rechtlijnige vormgeving dat uitstekende ergonomische steun biedt. Bij de aankoop van een boxspring bed moet je niet alleen op het comfort letten, maar ook op de stijl. De sfeer in je slaapkamer wordt vooral bepaald door de enorme, rechtlijnige contouren van het bed. Door de enorme, rechtlijnige ontwerpen van boxspring bedden is het een goed idee om te experimenteren met verschillende kleur-, tint-, en materiaalcombinaties. Laat onze interieur deskundigen je hierbij helpen. Om een gevoel van samenhang te scheppen, stem je de kleur van het bed af op de muren en de gordijnen. Wij denken graag met je mee!

Welke grootte boxspring heb je nodig?

Behalve de gebruikelijke bedmaten van 90x200, 120x200, 140x200, en 180x200, kun je ook een extra lang of extra breed bed kiezen.

Je hebt de keuze om je eenpersoons- of tweepersoonsbed af te stemmen op de rest van de inrichting van je kamer. Een metalen bed is geweldig als je kamer in een industriële stijl gedaan is. Hou je van een meer moderne uitstraling? Dan kun je denken aan bedden met een hoofdeinde. Als je een bed met een hoofdeinde kiest, verhoogt dat meteen de esthetiek van je ruimte.