Elektrische Boxspring | WEBA Meubelen

Ben je iemand die een goede nachtrust of een avondje tv kijken vanuit je bed erg kan waarderen? Dan is een elektrische boxspring precies wat je nodig hebt. Het bed met de elektrische boxspring is heel comfortabel. Bovendien is het eenvoudig in gebruik, want je kunt rechtop zitten met slechts één druk op de knop. Je bent dus meteen klaar om een film te kijken of een boek te lezen!

De box is de basis van een elektrische boxspring. Het bed heeft zowel een schuimgedeelte als een elektronisch verstelbaar mechanisme. Deze box heeft ook een veer. Bovendien zit er een verstelbaar onderdeel van de boxspring in de box. De motor wordt gebruikt om het hoofd en de voet in de juiste positie te brengen.

Elektrische Boxspring – ontdek alle boxsprings bij WEBA in de winkel of online.

Ben je op zoek naar een hoogwaardige elektrische boxspring die zowel aangenaam als duurzaam is? Dankzij de elektrische boxsprings van WEBA mag je er zeker van zijn dat het bed je voldoende comfort en gemak zal bieden. De hoogte van het hoofd- en voeteneind wordt door jou bepaald. Je elektrische boxspring kan helemaal op maat gemaakt worden. Dit brengt het hoogste niveau van luxe in je huis. Je kunt gemakkelijk een stijl creëren door een hoofdbord te kiezen dat je mooi vindt en dat bij je slaapkamer past.

Types boxsprings verkrijgbaar bij WEBA Meubelen

Als je niet alleen slaapt maar ook ontspant in bed, is een elektrische boxspring een zegen. Met de elektrische bedbediening kun je je bed gemakkelijk verstellen. Bovendien kan de fundering versteld worden. Je kunt nu ook met je benen omhoog zitten.

De elektrische boxspring is een veelzijdige investering die je in staat stelt van een heerlijke nachtrust te genieten en tegelijk voor maximaal comfort te zorgen. Ben je op zoek naar een boxspring die kleiner van formaat is? Kijk dan eens naar onze selectie enkele boxsprings en twijfelaar boxsprings.

Boxsprings elektrisch verstelbaar in verschillende stijlen

Elke slaapkamer is verschillend qua stijl, kleur, en inrichting. Als gevolg daarvan vereist elke slaapkamer een verschillend bed. WEBA biedt gelukkig een ruime keuze! Staat er een echte blikvanger in je kamer? Kies dan een felgekleurde boxspring. Houd je je slaapkamer graag zo rustig mogelijk? Dan is een neutrale tint zoals grijs een prima keuze. Verder hebben de soort stof, pootjes, en andere patronen een belangrijke invloed op het uiterlijk van de boxspring. Daardoor kun je de esthetiek van de boxspring eenvoudig afstemmen op de rest van je inrichting.

Hoe kies ik een boxspring?

140cm x 200cm, 160cm x 200cm, en 180cm x 200cm zijn de maten die voor de elektrische boxspring beschikbaar zijn. Extra lengtes, 210cm en 220cm, zijn ook verkrijgbaar. Meet de maten van je slaapkamer op voor je je aankoop doet. Elektrische boxsprings zijn er in verschillende vormen. We bieden bij WEBA een elektrische boxspring in alle mogelijke stijlen, want elke ruimte is kenmerkend.

Voeg er een paar mooie sierkussens en een overtrek aan toe om het af te maken. We leveren ook elektrische boxsprings in grijs, zwart, beige, en wit, naast levendige tinten. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een bed? Stel dan gerust al je vragen aan onze slaapspecialisten.