Op dinsdag 5 juli zijn onze winkels en magazijnen in de namiddag geopend.

Bed met opbergruimte | WEBA meubelen

Een bedframe met opbergruimte is een verstandige keuze voor elk huishouden, vooral als je een kleinere woonruimte hebt. Je kunt de opbergruimte gebruiken voor allerlei dingen, zoals kleding, kinderspeelgoed, en beddengoed. Als je je bed wilt opmaken en toch het beddengoed in de buurt wilt hebben, is dit een goede optie. Het gesloten ontwerp van dit soort bedden minimaliseert het ophopen van stof.

WEBA heeft opbergbedden in een variëteit van kleuren en materialen

Geschikt voor allerlei soorten slaapkamers. Bedden met opbergruimte zijn er in allerlei maten, variërend van een klein eenpersoonsbed tot twijfelaarsbedden en tweepersoonsbedden. We hebben ook comfortabele boxspring bedden met opbergruimte onder de matras.

Bij WEBA Meubelen vind je allerlei fantastische bedden met opbergruimte in onze collectie. Dankzij de laden kun je onder het bed opbergruimte faciliteren zonder het matras te hoeven verplaatsen. Een eenpersoons verborgen divan bed is ook zeer geschikt om elk beetje ruimte onder je matras te benutten, want de slimme opbergruimte binnenin de fundering van het zijn verborgen achter een stuk bijpassende stof. Als je hulp, tips of advies nodig hebt bij het kiezen van een bed met opbergruimte, kun je gerust contact opnemen met onze slaapspecialisten. Of kom langs in een van onze vestigingen!

Bed met opbergruimte - Ontdek alle bedden bij WEBA in de winkel of online

Of je nu op zoek bent naar een 180x200 cm bed, een 160x200 cm bed of een bed met afmetingen van 140x200 cm, bij WEBA vind je ongetwijfeld waar je naar op zoek bent. Als je weinig ruimte hebt en toch twee mensen moet laten slapen, overweeg dan stapelbedden, deze bedden zijn erg efficiënt en maken perfect gebruik van de beschikbare ruimte. Ze hebben een stevige ladder en een veiligheidsreling langs het bovenste bed, maar ook volwassenen kunnen stapelbedden gebruiken. Vooral als je vaak bezoek hebt.

Bed met opbergruimte - Ontdek alle soorten bedden

Onze eenpersoonsbedden (een bed met afmetingen van 90x200 cm) zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen, dus wat de inrichting van je kamer ook is, je zult er een kunnen kiezen die er goed bij past. Eenvoudige bedden met een frame van hardhout komen het meest voor, met robuuste, betrouwbare frames die tientallen jaren meegaan en er elk jaar beter uit gaan zien!

Hoe kies je het ideale bed?

Het ideale bed voor jou is een heel persoonlijke beslissing. Want wat voor jou werkt, werkt misschien niet voor iemand anders. Daarom biedt WEBA een ruime keuze aan matrassen en bedden met opbergruimte. Er is altijd wel een bed dat geschikt is voor jou en je eisen. Maar hoe kies je het ideale bed of bedframe? Neem gerust contact met ons op met vragen over het kiezen van een nieuw bed.

Bezoek een van de WEBA winkels en spreek met een van onze slaapspecialisten. Bovendien mag je je nieuwe bed in de winkel uitproberen. Je kunt ook advies krijgen van een van onze online slaapspecialisten. Zij vertellen je welk bed het beste past in jouw interieur, en hoe je het bed het beste plaatst.