Twijfelaarsbed | WEBA meubelen

Als je niet kunt kiezen tussen een eenpersoons- en een tweepersoonsbed, is een twijfelaarsbed de beste optie! Het bed past in elke slaapkamer, zodat je naast je bed ook een kledingkast en een werk- of studeerruimte hebt. Een bijpassend nachtkastje, sfeervolle lampen, en een vloerkleed maken je slaapkamer compleet. Op ons slaapkamer gedeelte bij WEBA kun je ideeën opdoen om je slaapkamer naar eigen voorkeur in te richten.

Wat is de afmeting van een twijfelaars bed?

Een twijfelaarsbed bed is 120 tot 140 cm breed, zodat je er zowel alleen, als met z’n tweeën op kunt slapen. Twijfelaars zijn smaller dan gewone tweepersoonsbedden, maar groter dan kleinere eenpersoonsbedden. Daardoor is dit bed geweldig als je geen grote slaapkamer hebt of ruimte wilt besparen.

Twijfelaarsbed - Ontdek alle bedden bij WEBA in de winkel of online

Een twijfelaar is kleiner dan een tweepersoonsbed en iets breder dan een eenpersoonsbed. Slaap je graag alleen? Dan is een twijfelaar de beste optie. Je hebt voldoende ruimte om je om te draaien, en het bed is niet overdreven groot. Koop een uitstekende, comfortabele matras, en ook een zacht kussen en dekbed bij jouw twijfelaar, zo weet je zeker dat je jarenlang slaapplezier tegemoet gaat.

Wil je een twijfelaar kopen? Ga dan naar WEBA en kijk er op je gemak rond. In onze winkels, maar ook online op onze webshop ontdek je een grote verscheidenheid aan twijfelaarsbedden in diverse stijlen. Je vindt in onze collectie bedden met opbergruimte, twee persoonsbedden en eenpersoonsbedden. Ook kun je onze slaap-experts gerust vragen hoe je een bed het beste plaatst.

Twijfelaars bed 140x200 - Ontdek alle soorten bedden

Een twijfelaarsbed geeft je de mogelijkheid om alleen op een ruim bed te slapen of in een gezellige slaapruimte voor twee personen. Je zult altijd de ideale twijfelaar voor je slaapkamer kunnen ontdekken, dankzij onze uitgebreide selectie. Wat is de stijl van je slaapkamer? Een zwarte twijfelaar staat prachtig in een eigentijdse slaapkamer, waar een witte twijfelaar mooi staat in een zeer moderne inrichting. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, waaronder stof, hout, en staal. Bij WEBA vind je naast bedden ook queensize boxsprings. Welke interieurstijl je ook hebt, je zult bij WEBA altijd een passend bed kunnen vinden.

Voor wie is een twijfelaar geschikt?

De twijfelaar is vooral populair bij mensen die niet kunnen kiezen tussen een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Dit kan zijn als je alleenstaand bent en een groot bed voor jezelf wilt, als je een partner hebt en ‘s nachts tegen je geliefde aan wilt kruipen, of als je niet genoeg plaats hebt voor een groter bed. We hebben een groot assortiment twijfelaar bedden bij WEBA. We hebben bij WEBA ook boxsprings in de maten 120 x 200 cm en bedden 140x200 cm.

Een twijfelaar is een praktische optie om ruimte te besparen. WEBA's voorraad omvat niet alleen twijfelaars, maar ook matrassen, boxsprings, en alles wat met beddengoed te maken heeft. Bestel je twijfelaar vandaag nog online en laat je nieuwe bed thuis bezorgen of haal jouw nieuwe twijfelaarsbed op in een WEBA filiaal bij jou in de buurt. Je mag natuurlijk ook een van onze winkels bezoeken om onze twijfelaar bedden zelf te bekijken. Ons deskundig team geeft je graag advies!