Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

Grote bureaus

Het is gunstig om een degelijke werkplek te hebben. Of je nu een groot bureau zoekt voor je thuiskantoor of een bureau voor je kinderen om schoolwerk aan te maken of te knutselen, WEBA heeft de perfecte oplossing.

Grote bureaus – Ontdek alle bureaus bij WEBA in de winkel of online

Het is gunstig om een degelijke werkplek te hebben. Of je nu een groot bureau zoekt voor je thuiskantoor of een bureau voor je kinderen om schoolwerk aan te maken of te knutselen, WEBA heeft de perfecte oplossing. Een bureau moet niet alleen praktisch zijn, maar ook aangenaam en bij de tijd qua vormgeving. WEBA biedt een ruime keuze aan grote bureaus, kinderbureaus, computertafels, en houten bureaus in verschillende uitvoeringen.

Koop een nieuw bureau bij WEBA in de winkel of online en laat het snel bij je thuis bezorgen

Ben je in de markt voor een nieuw bureau of grote bureautafel? WEBA biedt een ruime keuze aan grote bureaus. Van grote bureaus met ladeblokken tot in hoogte verstelbare modellen, en van hoekbureaus tot handige bijpassende accessoires zoals kabelgoten, hoekschalen, en steunpoten, er is voor elk wat wils.

In hoogte verstelbare bureaus zijn ideaal. Hiermee kun je de tafel op de juiste hoogte brengen, zodat je benen er gemakkelijk onderdoor kunnen. Deze bureaus zijn ook heel handig als je je werkruimte deelt met familieleden of huisgenoten, dankzij hun verstelbare hoogte. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om je laptop, toetsenbord en schrijfgerei in op te bergen zonder dat het overvol wordt.

Groot staand bureau voor kleine ruimtes

Je kunt een groot staand bureau gebruiken om een werkruimte te creëren als je geen aparte studeerkamer hebt. Zoals de naam al zegt, werk je aan dit bureau terwijl je rechtop staat, wat je bloedsomloop verbetert. Veel soorten hebben zelfs wieltjes aan de onderkant en kunnen als mobiele werkplek gebruikt worden.

Grote bureaus gebruiken als vergadertafels. Deze tafels zijn vaak cirkelvormig om het gesprek aan tafel te bevorderen, zodat iedereen elkaar kan zien en niemand zich buitengesloten voelt. Verder verfraaien ronde bureautafels niet alleen de aanblik van je bedrijf, maar ze hebben ook wat ruimte nodig.

Wat voor groot bureau wil je voor je nieuwe werkplek?

Het is handig om je voorkeuren te kennen voor je een keuze maakt uit een van de verschillende grote bureaus die we beschikbaar hebben. Ben je bijvoorbeeld een design fanaat met een bepaalde kleur of materiaal in gedachten? Dan helpen we je graag bij het vinden van je perfecte werkstation. Deze kenmerken kunnen gemakkelijk gefilterd worden.

WEBA biedt een ruime keuze aan werkplekken. Maar waar moet je op letten bij je aankoop? Neem gerust contact met ons op bij vragen of opmerkingen. Heb je het juiste product niet kunnen vinden, heb je een vraag over een aankoop in grotere hoeveelheden, of ben je buiten het normale assortiment geïnteresseerd in het woonkantoor assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Kleuren en materialen van onze grote bureaus

WEBA heeft een ruime keuze aan goedkope bureaus in allerlei materialen, kleuren en uitvoeringen. Een rustieke woonstijl wordt versterkt met een houten bureau, zoals een eiken exemplaar. Een rustieke, echte sfeer is snel gecreëerd door een landelijk groot bureau in je huis te hebben. Industriële grote bureaus zijn vaak van hout en hebben metalen poten. Deze grote bureaus passen mooi in een landelijk interieur.