Een nieuwe relaxstoel online aanschaffen doe je bij WEBA Meubelen

Relaxstoelen zijn handig als aparte meubelstukken in openbare wachtkamers, om buiten op uit te rusten, of als comfortabel zitmeubel voor thuis. Ze kunnen gebruikt worden om accenten te leggen en tegelijk aangename zitplaatsen te bieden. Bij WEBA vind je relax stoelen in allerlei stijlen, waaronder een lounge stoel of relaxfauteuil met en zonder armleuningen, gestoffeerde en niet-gestoffeerde zittingen, en zitkussens van allerlei comfortabele materialen.

Een nieuwe relaxstoel online aanschaffen doe je bij WEBA Meubelen

Relaxstoelen zijn handig als aparte meubelstukken in openbare wachtkamers, om buiten op uit te rusten, of als comfortabel zitmeubel voor thuis. Ze kunnen gebruikt worden om accenten te leggen en tegelijk aangename zitplaatsen te bieden. Vooral moderne relax stoelen staan bekend als ‘laagzitters’, omdat ze dichter bij de grond staan dan traditionele zitmeubelen. Bij WEBA vind je relax stoelen in allerlei stijlen, waaronder een lounge stoel of relaxfauteuil met en zonder armleuningen, gestoffeerde en niet-gestoffeerde zittingen, en zitkussens van allerlei comfortabele materialen.

Na een lange dag werken is een relaxstoel ideaal

De bekleding van onze relax stoelen is er in allerlei kleuren en materialen, waaronder stof, kunstleer, en echt leer. Het uiterlijk van de oppervlakken blijft lang behouden, zelfs bij intensief gebruik, dankzij de hoge slijtvastheid van onze stoelen. Als de relaxstoelen gebruikt worden in openbare ruimten zoals kantoren en wachtkamers, is een hoge slijtvastheid en duurzaamheid cruciaal. Dit komt omdat de stof daar aan een hoge gebruiksgraad zal worden blootgesteld, zodat de stoel bestand is tegen regelmatige slijtage zonder zijn kwaliteit te verliezen.

Hoe je een van onze loungestoelen ook kiest te gebruiken, je zult ongetwijfeld genieten van een hoge mate van exclusiviteit en comfort!

Een relax stoel van WEBA combineren in jouw interieur

Onze relax stoelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zien er ook fantastisch uit. Ze zijn te combineren in een modern interieur, maar ook in een klassieke stijl passen onze relax stoelen erg goed.

Denk ook aan het combineren van onze relaxstoelen in een Scandinavisch interieur. Waarin wonen wordt gekenmerkt door subtiele patronen en precieze geometrische vormen. Eenvoudige houten meubels en lichte kleuren zoals wit, crème en lichtgrijs gaan hierin mooi samen. Relaxstoelen in deze kleur zou je ook kunnen gebruiken in een Scandinavisch interieur. De bekleding van fauteuils, met een minimalistische vormgeving en een rechtlijnig houten frame heeft in het wit, crème of lichtgrijs verrast jouw gasten ongetwijfeld.

Kies voor een hangstoel als relaxstoel bij jou thuis of op kantoor

Het comfort van een hangstoel is extra fijn. Je kunt in een hangstoel comfortabel een boek lezen, maar ook achterover leunen en ontspannen. Er wordt stevig materiaal gebruikt om onze traditionele hangstoelen te maken. Daardoor zijn onze relaxstoelen erg stevig en gaan ze lang mee. Alle traditionele hangstoelen worden geleverd met bijpassende kussens. De belangrijkste richtlijn voor hangstoelen is dat hoe groter de stoel is, hoe prettiger hij is om op te zitten!

Relaxstoelen zijn comfortabel

De woonkamer is het kloppende hart van elk huis. Als je veel tijd zittend doorbrengt, heb je de juiste stoelen nodig die er niet alleen goed uitzien, maar ook je ruggengraat, houding en lichaam ondersteunen. Of je nu kiest voor een traditionele houten stoel of een meer eigentijds ontwerp, je zult tevreden zijn met jouw nieuwe stoel van WEBA. Bij de keuze van de ideale relax stoel zijn comfort, stijl, en elegantie allen belangrijke overwegingen. Stoelontwerpen zijn de laatste jaren sterk geëvolueerd, en niet alleen wat het uiterlijk betreft. Design stoelen die stijf en onaangenaam zijn, behoren tot het verleden, dankzij de nieuwste ontwerptechnieken.