Zetel op maat bestellen

Zelf je droomzetel samenstellen

Voor een ruim aanbod aan modulaire zetels en hoeksalons kan je bij WEBA terecht. Online en in onze winkels vind je heel wat modellen in verschillende kleuren en stoffen. Het merendeel van deze zetels kan je in de winkel aanpassen aan jouw voorkeuren.

Kom langs in één van onze winkels en maak samen met onze verkopers de zetel of hoeksalon van jouw dromen aan een betaalbare prijs.

Hoe stel ik mijn zetel of hoeksalon op maat samen?

In de showroom kan je onze moduleerbare zetels bekijken. Online vind je een groot deel van ons aanbod terug, maar het is beperkter dan in de winkels. Een winkelbezoek is zeker een aanrader bij het uitkiezen van een salon gezien je jouw favorieten dan ook in het echt kan uittesten.

Kies de zetel die past bij jouw interieur en noteer de productnaam of het referentienummer.

Vervolgens kan je bij een verkoper in de winkels terecht om jouw zetel samen te stellen.

Kies de opstelling van je modulaire zetel

Bij WEBA vind je heel wat modulaire zetels terug. Dat zijn zetels waarvan je de opstelling kan aanpassen. De mogelijkheden zijn daarbij afhankelijk van model tot model.

Zo kan je een hoeksalon aanpassen naar 2 aparte zetels zoals een 3-zit en 2-zit. Het model ziet er dan gelijkaardig uit maar de opstelling van je salon is verschillend.

Afhankelijk van het model kan er dan gekozen worden uit verschillende zitbreedtes, extra longchairs of poefs, zelfs verscheidene armleuningen of pootjes bij sommige modellen.

Samen met een verkoper kan je de verschillende opties overlopen en de zetelopstelling kiezen die jij wenst naargelang de beschikbare ruimte. Zoals eerder gemeld zijn de mogelijkheden afhankelijk van model tot model.

Een zetelbekleding van stof of leer

De zetelbekleding van je zetel of hoeksalon kan je in de meeste gevallen aanpassen.

 • Enerzijds kan je binnen een bepaalde stof kiezen tussen verschillende kleuren. Zo kan je soms een grijze zetel aanpassen naar een ander kleur zoals cognac, beige, wit of zwart.
  • De mogelijkheden kan je vergelijken aan de hand van een kleurstaal dat beschikbaar is in de winkel. Vraag het kleurstaal aan de verkoper in de winkel.
 • Daarnaast kan je bij sommige zetels de bekleding aanpassen van stof naar leder. Uiteraard hebben we daar kleurstalen van die je kan bekijken en voelen. Zo krijg je een volledig beeld van jouw salon. De verkoper in de winkel zal je deze stalen graag bezorgen.
 • Naast de bekleding kan je bij sommige zetelmodellen ook de stikking aanpassen. Standaard heb je een toon-op-toonstikking maar in sommige gevallen is het leuk om te werken met een contraststikking. Onze verkopers geven je graag advies.

Opties toevoegen aan je zetel

Nu je de opstelling en de bekleding van je modulaire zetel gekozen hebt, kan je ook nadenken over extra opties en accessoires. Alle opties en accessoires zijn afhankelijk van model tot model. De verkoper in de winkel overloopt met jou de verschillende mogelijkheden van jouw model.

 • Zo kan je kiezen om een hoofdsteun aan je zetel toe te voegen. Een hoofdsteun zorgt voor extra comfort wanneer je recht in de zetel zit.
 • Net als de hoofdsteun is een relaxfunctie ook een veel gevraagde optie. Dankzij de relaxfunctie kan je makkelijker liggen in de zetel. Daarnaast zorgt de relaxfunctie ook voor extra comfort.
  • In meerdere gevallen is een relaxfunctie zelfs mogelijk met een oplaadbare accu.
  • Afhankelijk van je opstelling kan je ook de positie van je relax kiezen.
 • In uitzonderlijke gevallen kan je bij het samenstellen van je zetel ook het type arm, de kleur van de poot of de hardheid van je zetel aanpassen naar jouw voorkeur.

Stel je zetel op maat samen

Door langs te komen in een WEBA-winkel, kan je de zetel testen, de stof voelen en de kleuren beter vergelijken, … .

Met een winkelbezoek onderbouw je de keuze van je zetel zodat je gegarandeerd tevreden bent over je aankoop. Je leert de zetel écht kennen. Daarom hebben we online geen salon configurator beschikbaar.

Twijfel niet langer en ontdek ons aanbod modulaire zetels en hoeksalons in onze winkels.

Onze verkopers adviseren je graag bij het samenstellen van je zetel rekening houdend met de mogelijkheden van het gekozen model.

Maak er een leuke uitstap van en geniet van een drankje in onze cafetaria. Je hoeft geen afspraak te maken. Kom dus gerust langs. Onze medewerkers staan voor je klaar.