Welkom op onze webshop

 • Levering in heel België
 • 10000 producten op voorraad
 • Winkels open op zondag

LED spot met 2 spots 5W GU10 chroom wit

€ 33,40

In toonzaal in Gent, Deinze, Mons

Reserveer om morgen af te halen, betalen hoeft pas in de winkel

Later afhalen kan via de rode bestelknop.

  Afhalen in de winkel - GRATIS

  Meer info

  Thuislevering - € 4,95 (België)

  Meer info

  Meer informatie
  Hoogte
  10.5 cm
  Lengte
  25 cm
  Meer informatie
  Materiaal
  Metaal
  Meer informatie
  Aantal colli
  1 c
  Maximum afmeting colli
  29x13x13
  Montage
  Geen/beperkt
  Meer kleuren via de winkel
  Neen
  Meer afmetingen via de winkel
  Neen
  Lumen
  640 lm
  Lichtkleur
  2700 K
  Energie
  A+
  Dimbaar
  Ja
  Maximum wattage
  2x5W
  Spanning
  220 - 240 Volt
  Type lamp
  Ledlamp
  Lamp vervangbaar
  Ja
  Lamp inclusief
  Ja
  Fitting
  GU10
  Aantal lichtpunten
  2
  Leverbaar
  Pakjesdienst groot
  Meer informatie
  Kleur
  Chroom; wit

  Afhaling

  De snelste en goedkoopste manier om je meubelen in huis te halen, is zelf je meubelen afhalen in één van onze winkels te Gent, Deinze of Mons. Op die manier kies je het tijdstip dat je het best past. De openingsuren van de winkels kan je hier raadplegen.

  Afhalen kan je doen met je eigen vervoer ofwel met één van de bestelwagens van Weba. Meer informatie omtrent het huren van een bestelwagen kan je hier vinden.

  Verzending

  De producten die je aankoopt kunnen geleverd worden via pakjesdienst of grootmeubeltransport. Dit is afhankelijk van het product dat je aankoopt. De verzendmethode vind je terug op elke productpagina onder 'Praktisch' bij 'Leverbaar'.

  Heb je grote meubelen gekocht? Dan kan je deze in heel België thuis laten leveren voor de maximale prijs van € 75 via drempelservice. Meer informatie vind je hier.

  Kleine, niet-fragiele producten verzendt WEBA via pakjesdienst. Deze pakjesdienst komt bij je langs de dag nadat we je bestelling meegegeven hebben. Ben je niet thuis? Geen probleem, de pakjesdienst laat een briefje achter waarmee je je bestelling kan ophalen bij een Pick-up Point. Momenteel worden alle pakjes via pakjesdienst verzonden voor € 4,95!

  Retours

  Heb je iets via de winkel aangekocht dat je wil retourneren? Neem dan contact op met de winkel waar u dit artikel heeft aangekocht. 

  Heb je iets via de webshop aangekocht dat je wil retourneren? Je kan het product in de ongeopende, originele verpakking terug bezorgen binnen de 14 dagen na ontvangst. De kosten van het retourneren betaal je zelf. Lukt het niet om het product zelf terug te bezorgen? Neem dan contact op met Weba Online via de contactgegevens die je hier vindt.