Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

Valentijnsdecoratie om in de juiste sfeer te komen

Valentijn, dat is lichtjes gedimd, kaarsjes aan en een zachte zetel om in te knuffelen. Thuiskomen en zien hoeveel moeite je partner deed om het gezellig te maken is de beste manier om de dagelijkse stress van je af te laten glijden. Doe dit jaar extra je best en voorzie hartjes decoratie om helemaal in thema te blijven. Geen zin om naar de winkel te gaan? Hier kan je heel wat mooie valentijn decoratie bestellen. Kijk ook zeker eens bij onze promo’s voor extra romantische deals!

Valentijngeschenkjes

Een Valentijnscadeautje kopen is ook altijd een goed idee. Hoewel we met Valentijn meestal voor chocolade, bloemen of juwelen kiezen, kan je ook een origineel cadeau geven.
De beste tip om goede valentijnscadeaus te kopen? Geef iets persoonlijks!

Een mini popcornsetje bijvoorbeeld, waarmee je je beste vriend kan tonen dat je blijft uitkijken naar jullie wekelijkse filmavonden.

Of een juwelendoosje, waarmee je vrouw haar mooiste juwelen kan uitstallen in de badkamer. Decoratief én snel binnen handbereik wanneer ze zich nog snel wat wil opmaken voor jullie de deur uit gaan.

Misschien geurstokjes, om te tonen aan je zus dat je wél echt luistert als ze zaagt over hoe lastig het is om een toilet te moeten delen met haar lief.

En een comfortabele kamerjas voor Valentijn, zodat je lief doorheeft dat je wel vaker eens samen naar de wellness wil.

Happy single Valentijnsdeco

Valentijnsdag hoef je niet enkel met je lief te vieren. Nodig je beste vrienden uit voor een gezellig Valentijnsaperitief! Ijsblokjes in de vorm van een hartje, en de toon is direct gezet! Met wat leuke Valentijn tafeldecoratie maak je het extra gezellig. 

Bekijk hier al onze valentijnpromo's: