Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

Tips voor je juwelen op te bergen

Je juwelen netjes opbergen in huis? En niet allemaal samen smijten in een te klein doosje? Krijg eindelijk een duidelijk en mooi-ogend overzicht van jouw juwelencollectie met onze volgende 3 tips:

Tip 1: Van juwelendoos tot juwelenhouder

Zorg ervoor dat zowel je armbanden, kettingen, oorbellen als ringen gescheiden zijn. Dit is niet alleen overzichtelijk maar zorgt er ook voor dat ze niet in de knoop geraken. En plus kan je hetgeen wat je nodig hebt véél sneller terugvinden!

In een juwelendoos kan je bijvoorbeeld al je ringen kwijt, aan een juwelenhouder je kettingen en aan een juwelenboom je oorbellen. Geen idee waar je deze kan vinden? No worries, wij hebben een paar leuke voorbeelden voor je klaarstaan:

TIP 2: Organiseer je juwelen in je schuiven

Ook in je schuiven kan je met je juwelen creatief aan de slag gaan. Met organizers kan je je schuiven zelf gaan organiseren en indelen. Laat je inspireren door onze organizers:

TIP 3: DIY

DIY of do it yourself is een populaire trend die door creatievelingen worden opgepikt. Je kan bijvoorbeeld een kapstok gebruiken, hem oppimpen en daaraan je kettingen hangen. Of hou het echt simpel en personaliseer je organizer, kleine opbergdozen of schaaltjes met een likje verf, stickers, leuke tekstjes… Breng de natuur in huis en gebruik een mini boompje of takken om bijvoorbeeld jouw kettingen aan te hangen, leef je uit!

Dit zijn onze persoonlijke favorieten:

@Pinterest – elle.be
@Pinterest – joann.com
@Pinterest – sweetteal.com

Lees meer tips: