Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

Tips voor het opruimen & organiseren van jouw badkamer

Je badkamer op een efficiënte maar vooral gemakkelijke manier organiseren? What a dream…

Het lijkt een hele klus om van die rommelige badkamer weer een oase van rust te creëren. Gelukkig hebben wij 4 handige tips om jouw badkamer te herorganiseren. En zo ruimen we direct ook al jouw frustraties uit de weg!

TIP 1: zijn en haar-opdeling

De zijn en haar-opdeling in de badkamer is een trend dat is overgevlogen vanuit Amerika. Dit moet natuurlijk niet zo extreem (of duur) zijn. Je kan op een hele eenvoudige manier het onderscheid gaan maken in je badkamer. Gebruik bijvoorbeeld ladeverdelers, rekjes of vakjes en wijs deze aan jezelf of wederhelft toe. Je kan natuurlijk ook met kleuren gaan werken. Hij mag bijvoorbeeld alleen donkere handdoeken gebruiken en jij alleen de licht gekleurden. Wil je het nog duidelijker maken? Gebruik dan etiketjes en baken zo de zones duidelijk af. Deze opdeling kan je doortrekken tot in de douche: gebruik een doucherek en beslis welk niveau de jouwe is. Of hang er direct 2 verschillende op?

TIP 2: Gebruik opbergdozen, manden en andere opbergtools

Opbergdozen en manden ogen niet alleen mooi maar zijn ook nog eens efficiënt. Maak gebruik van open kasten en lege planken om zo je opbergdozen en manden te rangschikken. P.S. vermijd kartonnen opbergdozen, deze zijn meestal niet geschikt voor natte items. Ga liever voor een linnen of metalen mand.

Geen inspiratie? Gelukkig hebben wij een heel assortiment aan opbergdozen en leuke manden! Hier vind je onze favorieten:

TIP 3: Ga voor een lege vloer!

Ahhh… een lege vloer zonder natte handdoeken of vuile kledij… Where to begin? Simpel: met een handige handdoekenrek of handdoekstang. Plaats deze dicht bij de douche zodat je niet eerst heel je vloer natmaakt. Wil je je kleren niet op dezelfde handdoekenrek of stang ophangen? Gebruik dan een dressboy. Wij geven jou wat inspirerende voorbeelden mee: 

TIP 4: Wees creatief in het organiseren

Je kan met je organisatie skills zo ver gaan als je zelf wilt. Weet je geen blijf met kleine onderhoudsproductjes zoals wattenschijfjes en oorstokjes? Gebruik dan hiervoor een wattenschijfjesdispenser en een bewaardoos voor je oorstokjes. Of organiseer je prulletjes met een easy organizer: deze heb je in alle vormen en kleuren.

Lees meer tips: