Welkom op onze webshop

 • Levering in heel België
 • 10000 producten op voorraad
 • Winkels open op zondag

Dekbed Boreas 140x200cm

Speciale prijs € 17,70 Normale prijs € 21,00

Actie geldig tot en met 26/12/2019

In toonzaal in Gent, Deinze, Mons

Reserveer om vandaag af te halen, betalen hoeft pas in de winkel

Later afhalen kan via de rode bestelknop.

  Afhalen in de winkel - GRATIS

  Meer info

  Thuislevering - € 4,95 (België)

  Meer info

  • Onderhoud
  • Onderhoud
  De tijk is gemaakt van 100% katoen en de vulling uit microvezel. De vulling heeft een grammage van ongeveer 300gr/m². Dit dekbed is voorzien van een anti- bacteriën en stofmijt vulling.
  Meer informatie
  Breedte
  140 cm
  Lengte
  200 cm
  Meer informatie
  Materiaal
  Microvezel
  Meer informatie
  Aantal colli
  1 c
  Montage
  Geen/beperkt
  Anti-allergisch
  Ja
  Leverbaar
  Pakjesdienst groot
  Meer informatie
  Kleur
  Wit
  Meer informatie
  Onderhoud
  Wasbaar op 40°

  Afhaling

  De snelste en goedkoopste manier om je meubelen in huis te halen, is zelf je meubelen afhalen in één van onze winkels te Gent, Deinze of Mons. Op die manier kies je het tijdstip dat je het best past. De openingsuren van de winkels kan je hier raadplegen.

  Afhalen kan je doen met je eigen vervoer ofwel met één van de bestelwagens van Weba. Meer informatie omtrent het huren van een bestelwagen kan je hier vinden.

  Verzending

  De producten die je aankoopt kunnen geleverd worden via pakjesdienst of grootmeubeltransport. Dit is afhankelijk van het product dat je aankoopt. De verzendmethode vind je terug op elke productpagina onder 'Praktisch' bij 'Leverbaar'.

  Heb je grote meubelen gekocht? Dan kan je deze in heel België thuis laten leveren voor de maximale prijs van € 75 via drempelservice. Meer informatie vind je hier.

  Kleine, niet-fragiele producten verzendt WEBA via pakjesdienst. Deze pakjesdienst komt bij je langs de dag nadat we je bestelling meegegeven hebben. Ben je niet thuis? Geen probleem, de pakjesdienst laat een briefje achter waarmee je je bestelling kan ophalen bij een Pick-up Point. Momenteel worden alle pakjes via pakjesdienst verzonden voor € 4,95!

  Retours

  Heb je iets via de winkel aangekocht dat je wil retourneren? Neem dan contact op met de winkel waar u dit artikel heeft aangekocht. 

  Heb je iets via de webshop aangekocht dat je wil retourneren? Je kan het product in de ongeopende, originele verpakking terug bezorgen binnen de 14 dagen na ontvangst. De kosten van het retourneren betaal je zelf. Lukt het niet om het product zelf terug te bezorgen? Neem dan contact op met Weba Online via de contactgegevens die je hier vindt.