Onze winkels en magazijnen zijn geopend op Pinksteren en pinkstermaandag.

(10u-18u30)

Meubels op maat

Ben je op zoek naar meubels die perfect passen bij jouw wensen en interieur? Of je nu interesse hebt in een comfortabele zetel, een praktische kast of een unieke boxspring op maat, bij WEBA vind je gegarandeerd wat je zoekt. Kom langs in één van onze winkels en maak samen met onze verkopers het meubel van jouw dromen aan een betaalbare prijs.

Meubel op maat bestellen

Voor sommige kamers of meubelstukken ben je op zoek naar een meubel dat 100% past bij jouw verwachtingen. Weet je precies welke materialen, kleuren en afmetingen passen bij jouw interieur? Of wens je extra functionaliteiten zoals een relax, extra opbergruimte...? Onze verkopers helpen je graag bij het maken van deze keuzes en adviseren je over de mogelijkheden.

Welke meubelen kan ik op maat bestellen?

Bij WEBA kan je heel wat meubelen op maat laten maken. Laat bijvoorbeeld jouw zetel op maat maken. Of je nu een grote familie hebt en veel ruimte nodig hebt, of juist een kleine zetel wilt die perfect past in jouw woonkamer, met een op maat gemaakte zetel kun je de perfecte afmeting kiezen. Daarnaast kan je bij het bestellen van een zetel op maat vaak ook kiezen uit verschillende materialen, opstellingen en kleuren. 

Zetels op maat

Hoe stel je jouw zetel of hoeksalon op maat samen? Lees het hier.

Kasten op maat

Vind je niet onmiddellijk de kleerkast die je zoekt? Je kan je modulaire dressing of kleerkast ontwerpen aan de hand van een online configurator. Lees hier meer.

Tafels op maat

Op zoek naar een tafel die volledig aan jouw wensen voldoet? Lees hier meer over onze tafels op maat!

Zetels op maat

Bij WEBA vind je veel modulaire zetels terug, waarvan je de opstelling kan aanpassen. De mogelijkheden zijn afhankelijk van model tot model. Zo kan je bijvoorbeeld een hoeksalon aanpassen naar 2 aparte zetels zoals een 3-zit en 2-zit. Samen met de verkoper kan je de verschillende opties overlopen en de zetelopstelling kiezen die jij wenst, rekening houdend met de beschikbare ruimte.

Daarnaast kan je bij de meeste zetels de bekleding aanpassen. Je kan binnen een bepaalde stof kiezen tussen verschillende kleuren, die je kan vergelijken aan de hand van een kleurstaal in de winkel. Bij sommige zetels kan je ook de bekleding aanpassen van stof naar leder en de stikking aanpassen.

Als je de opstelling en de bekleding van je zetel gekozen hebt, kan je ook nadenken over extra opties en accessoires, afhankelijk van het model. Zo kan je bijvoorbeeld een hoofdsteun of een relaxfunctie toevoegen voor extra comfort.

Om de keuze van je zetel te onderbouwen, is het aangeraden om langs te komen in een WEBA-winkel. Daar kan je de zetel testen, de stof voelen en de kleuren beter vergelijken. Door jouw zetel op maat samen te stellen, ben je gegarandeerd tevreden over jouw aankoop.

Kasten op maat

Ben je op zoek naar een nieuwe kleerkast voor je slaapkamer maar vind je niet meteen de kleerkast die aan al jouw wensen voldoet? Bij WEBA kan je ook een kast op maat laten maken. Zo kan je de perfecte opbergruimte creëren voor al jouw kledij, lakens en dekbedovertrekken.

Dit kan je doen via onze online configurator, waarbij je zelf de buitenafwerking en indeling kan kiezen voor jouw op maat gemaakte kast.

Hoe stel je jouw kast op maat samen? Door de configurator door te lopen en de gewenste afwerking en indeling te kiezen. Daarna kan je de kast bestellen en het besteloverzicht afdrukken of naar jouw eigen e-mailadres sturen. Breng dit overzicht vervolgens mee naar onze winkel of neem contact op met de dichtstbijzijnde winkel via e-mail. Op die manier kunnen wij jouw bestelling opmaken en de kast voor jou bestellen.

Je kan zelf je kast op maat samenstellen en via de configurator meteen de prijs zien voor jouw persoonlijke Your Joyce kast. Bij een kast op maat heb je namelijk de mogelijkheid om zelf de buitenafwerking, binnenkant, handvaten en andere opties te kiezen. Zo kan je de kleerkast helemaal samenstellen naar jouw wensen en budget.

Bij WEBA kan je ook allerlei praktische accessoires vinden voor jouw op maat gemaakte kleerkast, zoals deurremmen, hakenlijsten, stropdassenhouders, riemenhouders, kledinglift, sjaalhouder, broekenhouder en zelfs een binnenspiegel. Je kan dus jouw kleerkast op maat helemaal personaliseren en indelen zoals jij dat wenst.

Ontwerp online je eigen kast of dressing op maat of kom langs in onze winkels. Onze medewerkers helpen je graag verder om jouw droomkast samen te stellen.

Boxsprings op maat

Bij WEBA hebben we een ruim assortiment aan boxsprings in verschillende maten en uitvoeringen. Wanneer je op zoek bent naar een boxspring die precies aansluit op jouw wensen en behoeften, is een op maat gemaakte boxspring wellicht de juiste keuze.

Onze verkopers helpen je graag bij het samenstellen van jouw boxspring op maat. Een boxspring op maat kan namelijk in diverse afmetingen en uitvoeringen worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het aantal lagen, het type stof en de kleur van de boxspring. Maar ook de hoogte van de boxspring en het soort matras dat je wenst, spelen een belangrijke rol bij het samenstellen van jouw boxspring op maat.

Ben je op zoek naar extra comfort tijdens het slapen? Dan is een elektrische boxspring misschien iets voor jou. De hoogte van het hoofd- en voeteneind worden dan door jou bepaald waardoor je makkelijk een comfortabele en ergonomische slaaphouding kunt vinden.

Naast het feit dat een op maat gemaakte boxspring perfect aansluit op jouw wensen, is het ook een goede keuze voor mensen met specifieke behoeften. Zo kunnen we bijvoorbeeld een boxspring op maat maken voor mensen met rugklachten. Op deze manier zorgen we ervoor dat je een boxspring hebt die precies aansluit op jouw lichaam en slaaphouding.

Kom langs in één van onze winkels en maak samen met onze verkopers de boxspring die aansluit op jouw wensen en slaapcomfort.