Dressoir Palacio 225cm

 
Speciale prijs € 599,00 Normale prijs € 695,00

Dit product kan je op maat samenstellen door de kleur, opstelling en/of stof aan te passen. Kom langs in onze winkel en stel jouw product samen. Weet je al wat je wil? Vraag een offerte aan.

Dit product is verkrijgbaar in verschillende versies onder dezelfde referentie. Afhankelijk van de voorraad zijn niet alle afgebeelde producten beschikbaar.
Kom langs in onze winkel en kies jouw favoriet.

Promo
Actie geldig tot en met 29/12/2023
Op voorraad in Gent Deinze Mons Online
  Te bezichtigen in Gent Deinze Mons
  • Gent - Aanwezig in toonzaal
  • Deinze - Aanwezig in toonzaal
  • Mons - Aanwezig in toonzaal

  Reserveer om vandaag af te halen, betalen hoeft pas in de winkel

  Later afhalen kan via de rode bestelknop.

   • Onderhoudstips
   • Lage prijzen
   • Gratis afhaling, 3 winkels
   • Huur een bestelwagen, vanaf € 10
   • Thuislevering vanaf € 55
   • Uitstekende klantbeoordeling - 4.5/5
   • Onderhoudstips
   Ook interessant

   Meer details

   Meer informatie
   Andere kleuren via de winkel
   Neen
   Andere opstelling via de winkel
   Neen
   Lades
   4
   Meer informatie
   Breedte
   225 cm
   Hoogte
   85 cm
   Diepte
   45 cm
   Meer informatie
   Materiaal
   Eik massief
   Materiaal poten
   Metaal
   Meer informatie
   Gewicht
   107 kg
   Volume
   0.9405 m³
   Aantal pakketten
   1
   Colli 1107 kg230 x 87 x 47 cm
   Montage
   Gemiddeld
   Leverbaar
   Meubeltransport vanaf €55
   Meer informatie
   Kleur
   Naturel
   Kleur poot
   Zwart
   Meer informatie
   Onderhoudstips
   Eik massief licht beschermd

   Dit massief eiken meubel is licht behandeld, maar kan mits het aanbrengen van de Wood Care kit een betere bescherming krijgen. De kit bestaat uit:

   - 1x Natural Wood Sealer
   - 1x Wood Matt Polish
   - 1x Wood Power Cleaner
   - 3x microvezeldoek
   - 1x schuurspons

   Voor het eerste gebruik van het meubel raden we aan om de stappen hieronder te volgen. Test de producten in de kit altijd eerst op een onopvallende plaats op kleurechtheid en bestendigheid van het meubel (pas na drogen vergelijken).

   Stap 1
   Wood Power Cleaner is een krachtige reiniger en ontvetter voor alle houtsoorten. Het product reinigt, ontvet, en verwijdert hardnekkige vervuiling en vlekken. Schuur het meubel, indien nodig, licht en egaal (glad) met de bijgeleverde schuurspons (korrel schuurmateriaal P120 - P150). Wood Power Cleaner dient als voorbehandeling voor het gebruik van de Natural Wood Sealer. Breng Wood Power Cleaner royaal aan op een schone, pluisvrije doek. Wrijf het oppervlak vervolgens egaal in en laat het product kort inwerken. Wrijf het product daarna uit met een schone, pluisvrije doek en laat 15 minuten drogen.

   Stap 2
   Natural Wood Sealer is een watergedragen, kleurloze impregneerolie voor alle onbehandelde houtsoorten en biedt een optimale bescherming tegen water, olie en vet. De fles goed schudden voor gebruik. Gebruik het product nooit op natte ondergronden. Breng de olie voor de beste verwerking onverdund en egaal aan met een kwast of microvezeldoek en laat minstens 3 uren drogen. Schuur het meubel, indien nodig, licht op met de bijgeleverde schuurspons. Breng na het drogen een tweede laag Natural Wood Sealer aan en laat opnieuw 3 uren drogen. Door meerdere lagen Natural Wood Sealer aan te brengen, verhoogt het beschermingsniveau.

   Let op: na gebruik van Natural Wood Sealer kan het hout ruw aanvoelen. Als dit niet gewenst is, schuur dan het meubel licht op met de bijgeleverde schuurspons.

   Stap 3
   Met Wood Matt Polish verwijder je glimplekken op het meubel, bied je extra bescherming en fris je het meubel op zonder een glanslaag achter te laten. Breng het product aan met een microvezeldoek. Herhaal de behandeling elke 3 à 4 maanden.

   Om het meubel te reinigen volstaat een licht vochtige doek. Voor een grondige opfrisbeurt raden we Wood Power Cleaner aan. Gebruik hiervoor een pluisvrije doek en wrijf het oppervlak na de behandeling op met een droge doek. Breng na elke grondige reiniging een nieuwe laag Wood Matt Polish aan.

   Belangrijk: als je morst, neem dan het vet of de vloeistof onmiddellijk weg zodat het niet in het hout kan dringen.

   Afhaling

   Indien gewenst, kan je ook één van onze bestelwagens huren.

   Verzending

   Via pakjesdienst:

   • Voor kleine, niet breekbare producten
   • Verzending voor €5,95
   • Niet thuis? De pakjesdienst levert de volgende dag bij een Pick-up Point in jouw buurt. U ontvangt hiervoor een briefje in de brievenbus.

   Meubeltransport:

   Op de productpagina kan je bij ‘Praktisch’ terugvinden hoe de levering zal verlopen.

   Retours

   Heb je iets via de winkel aangekocht dat je wil retourneren? Neem dan contact op met de winkel waar u dit artikel heeft aangekocht. 

   Heb je iets via de webshop aangekocht dat je wil retourneren? Je kan het product in de ongeopende, originele verpakking terug bezorgen binnen de 14 dagen na ontvangst. De kosten van het retourneren betaal je zelf. Lukt het niet om het product zelf terug te bezorgen? Neem dan contact op met Weba Online via de contactgegevens die je hier vindt.