Boxspring zonder matras | WEBA Meubelen

Je kunt een boxspring zonder matras aanschaffen als je het beste slaapcomfort van een boxspring wenst, maar al een comfortabel matras hebt. Je hebt misschien geen volledig nieuwe boxspring met matras en topper nodig als je matras nog nieuw is. Bij WEBA kun je een boxspring zonder matras krijgen voor een voordelige prijs. Zo ontstaat er als het ware een gloednieuw bed, maar dan met je bestaande matras.

De hoogte van een boxspring is gewoonlijk hoger dan die van een gewoon bed. Bovendien heeft de boxspring een stevig uiterlijk. Wil je een boxspring kopen maar heb je al een matras? Kijk dan eens bij de losse boxsprings die goed bij je matras passen!

Boxspring zonder matras – ontdek alle boxsprings bij WEBA in de winkel of online.

Je matrassen zijn nog in orde, maar je wilt een nieuwe boxspring of een nieuw bed. Natuurlijk hoef je geen hele boxspring te kopen! Je behoudt je matrassen en koopt een matrasvrije boxspring. Deze boxsprings zijn verkrijgbaar in alle standaard maten, waaronder 140x200, 160x200, en 180x200 cm, en 190, 210, en 220 cm lang. Onze boxsprings zonder matras zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.

Het spreekt vanzelf dat de populairste reden om een boxspring zonder matras te kopen is om geld te besparen. Je bezit al een comfortabele matras. Dit kan een ouder matras zijn waar je nog steeds tevreden mee bent. Het is ook mogelijk dat je net een nieuw matras gekocht hebt. Deze boxsprings zijn, naar onze mening, een prima optie. Het belangrijkste voordeel van een boxspring zonder matras is dat je je huidige slaaphouding behoudt. Je behoudt het matras dat al lange tijd comfortabel is voor jou en je lichaam. Omdat je een boxspring krijgt in plaats van een lattenbodem of een ander slaapsysteem, vergroot je je slaapervaring. Dit leidt tot een buitengewoon ontspannende nachtrust.

Omdat je geen heel nieuw bed hoeft aan te schaffen, zijn de kosten niet al te hoog

Zo betaal je niet te veel voor een matras als het niet precies is wat je zoekt. Zo kun je het gebruiken om er aantrekkelijke bedaccessoires van te maken. Bovendien zijn de matrassen bij WEBA betaalbaar, en we hebben verbazingwekkende aanbiedingen voor elk budget. Natuurlijk kun je een boxspring met een matras combineren. Ontdek onze volledige selectie boxsprings in onze webshop of in een van onze winkels.

Het is beslist praktischer om een boxspring zonder matras te kopen als je net een nieuwe matras gekocht hebt. Het eerste waar je aan denkt is een nieuw bed, maar je kunt ook gewoon alleen de boxspring fundering kopen. Wat je in gedachten moet houden is dat het onderstel en de matras die je net gekocht hebt beide even breed zijn. Het onderstel van een dubbele boxspring bestaat uit twee delen. Er kan zowel een eenpersoons als een tweepersoons matras in.

Natuurlijk is een boxspring onderstel veel goedkoper dan een hele boxspringset, want de matras is het duurste onderdeel van de set. Als je alleen de box nodig hebt, is die meestal minder dan de helft van de prijs van een hele boxspringset.